unavailable

Idag är jag fastklistrad vid min kära Asus, mest p.g.a. att jag måste skriva en novell. Men också för att jag inte har någonting annat att göra. Som tur är har jag kvar ett antal hg hemmakvällsgodis sen igår, vilket jag ska njuta massor av idag! :) Mina sista februari-pengar gick till den dära påsen........ men när jag kom hem från Johanna igår fick jag pengar från Yellowbird, så lite stålar har jag allt. Man kan ju se det som att jag fick min lön..... och då har jag alltså jobbat.... och då kan jag alltså skriva det på mitt CV.  "hallåja. ja, jag har ju bl.a. jobbat med Krister Henriksson dåja..."

Nä, haj & ivaj! Frullen är efterlängtad,


poetry in motion

Idag roades MP1a av att Eva 50+ skulle föreläsa om stjärnor och astrologi, men istället råkade trycka på ögonduschen som då började spruta vatten som en fontän över Eva själv, overheaden (som vi trodde skulle explodera), skrivbordet & golvet. Efter det välter Filip bordet så min mobil flyger ner på golvet (inte i vattnet som tur var). Jag kryper ner på golvet för att ta upp den, vår NOlärare hämtar trasor för att torka upp plasket & Johannas mage kurrade högt och roligt, dagen i ära. När allt ordnat upp sig någonlunda fortsätter Eva att stamma vidare & vi fortsätter att skratta åt allt och ingenting. Det går verkligen inte att vara seriös en fredagseftermiddag, & speciellt inte med Filip i närheten ;)

För övrigt har jag träningsvärk efter redskapsgymnastiken igår. Men det var jätteroligt :D Elna psykade sig själv för att lyckas med att gå balansgång. "Det är bara jag och pinnen. Pinnen är det enda som existerar"

Snart ska jag till Elias aka hajpojken & efter det till Johanna för att äta pizza & godis, med victor och hanna :) Jag har en stoooor påse från hemmakväll, jadååååeeee! Tjadå.

:D

Idag hade vi en rolig mattelektion (kristin var sjuk). lokalisera Johannas mustasch! :D
Sen bokade David biljetterna till mig och det är naaaajs!

you're so sweet you caused me caries

Tisdagar är förjävliga!
Vi hade estetisk verksamhet för första gången (som jag trodde skulle vara jätteflummigt och lekfullt, men som var seriöst och jättedrygt) & efter det mediekunskap. till 20 över 4.............. wihooo! men det var helt okej, vi hängde gubbe och tryckte ner näsan i Sydsvenskan så den blev svart.

som grädden på moset satte jag mig på ett häftstift idag! haha,men det var ganska kul.
Efter skolan var det Rock & Pop! Vi spelade chariot och gimmie gimime, & jag fick träffa victor :)

"varför finns ordet varför?! Hade inte det ordet funnits hade mitt liv varit mycket lyckligare!"
Louise tycker inte om utvärderingar

rama lama ding dong

Dagens tips la lalala la dagens tips: nys inte när du sitter i sängen med en kopp te i handen. (är det inte konstigt att det har spillts te över mig 2 gånger på ett dygn?)

Halva dagen tillbringades i min säng just bara för att jag är förälskad i mitt fluffiga duntäcke som prasslar sådära mysigt! Resten av dagen har jag varit speedad och hållit på med Joel som är jätteförkyld. Stackars påg. Jag ställde mig framför honom och sjöng & gjorde mina snygga rump-moves. Efter det kallade han mig "en huvudvärk" och det var den roligaste dissen jag någonsin fått :D

Mamma & mormor är på Wallanderinspelning idag. Tyvärr var det bara för dem mellan 30-100, så efter mycket om och men övervägde jag att inte klä ut mig till tant trots allt.

victor i tights

Vaknar av att dörrklockan ringer, tänker "vem fan kommer såhär tidigt?" ,tar en snabb titt på mobilen & läser ett sms från Oliv där det står: "jag kommer typ halv 11" ,tar en snabb titt på klockan som visar sig vara halv 11. Rusar till dörren och öppnar i sexig-mama-morgonfrilla, Bob Marley t-shirt & bara ben. HALLÅEE JA!

Vid tolv tog vi tåget in till Malmö tillsammans med Hanna, Elna & Elvura. Vi rusade till en stadsbuss & hoppade av på Dalaplan. Utan någon aning om var vi befann oss rusade vi vidare för att hinna till victors dans-show! Helt oroligt att vi hittade rätt & kom i tid , dock (jag hatar det ordet) med nöd & näppe. Victor var jätteduktig och det var skitroligt att se honom :D Tyvärr varade det inte längre än en kvart, så efter det köpte vi en munk (se bild) och sedan in till stan. Köpte svarta jeans & en halsduk :) Innan vi åkte hem igen käkade vi på Max (Det bästa av det bästa enligt Elna) där vi mötte världens drygaste man. När vi tagit varsin kopp gratis te med massa socker, flängde Oliv med sin arm, och puttade till mitt te som plaskade ut över bordet och på mina ben! AAAAARGHHH, ganska varmt & sådära! Men jag klarade mig finfint.


mission completed

Idag blev Wallander- fildelaren klar, och det firades med en chokladbulle från Stellan, aka pastamannen. Enligt Kim är vi skitduktiga , he he! Nästnästa vecka ska vi gå till några klasser som läser Samhälle A och hålla i lektionen! Rätt najs :) Om du inte läser det och vill se den ändå så får du köpa en påse chips och våldgästa mig, mihihii.


Bilder från filmen!                                                                     


Malva på Ebbas kontor.... ehe ehe!

Thell på Wallanders kontor

& utanför dörren (lokalisera K. Wallander på dörren)

bästa minen

& bästa programledaren :)

tounge-tied

Hela dagen satt jag i ett litet rum tillsammans med Johanna :) Vi redigerade klart nästan hela filmen, bara lite texter och sånt kvar. Inledningen är faktiskt jättebra! Vi har döpt den till Wallander- fildelarna, ha ha ha. På lunchen gick vi till Pastamannen & sedan till Al Humdi för att köpa tuggumi-klubbor. Han är så söt! Efter lunch tjuvtittade vi på Tobbes film, som var helt sjukt kul, har aldrig skrattat så mycket åt Filip förr! Han är den roligaste dator-nörden någonsin :D

Allt-i-allo-ställen är det bästa som finns! Idag rensade jag i min allt-i-allo-garderob, & hittade 2 gamla mobiler, 2 Mp3, oändligt med dator-musar, & det bästa: en fjärrkontroll till min stereo! :D Å andra sidan är det helt onödigt då den står precis bredvid sängen..... men ändå. Det är en skön känsla att bara kunna trycka på en knapp istället för att röra på sig. Sen har jag också gjort en jättegod receptbok som är pyntad med Svampbob-klistermärken! De e grajor.


tuesday, wednesday, happy days

Filmade delar av vår film i kulisserna till Wallander idag :D, heaven! Vi fick tillgång till hela cineteket och allt! (ah ah aaaah)  veckan hittills har varit sjukt kul, men utmattande som in i hilvidi! Ultimata huvudvärks-veckan, jepp jepp! & visst saknar man att göra saker efter skolan istället för att slänga sig på sängen med bultande huvud varje dag. I morgon börjar redigeringen, det ska bli skitkul att se resultatet :) he he.


Dagens tips: drick inte yoghurt med sugrör, det är omöjligt!
Dagens citat: "Jo, jag har faktiskt tänkt på att bli polis. Det står mellan polis... och tjuv."


På februarilovet ska jag kanske på vift till Davidilito! :D

underbara måndag!

Idag pratade jag med Lars Lindquist (sångaren i Billie the vision and the dancers!!!!!!! *smält smält*)  i telefon & det gjorde jag pga vår projektvecka (vi gillart!). Jag och Johanna ska göra en informationsfilm (låter tråkigt, är skitkul) vilket innebär att vi ska filma hela veckan :D På onsdag ska vi till Cineteket och filma en scen i kulisserna till Kurt Wallanders kontor (naaaaaaaaajs) och sen ska vi göra massa intervjuer angående fildelning. Och hade inte Lars varit en busy man skulle jag filmat honom, la la......  GLAD GLAD GLAD.

Valde mina val idag förresten. Mitt reserv blev brukspiano, hur spontant som helst! Kanske hade filmen Yesman en omedveten inverkan på mig? "Say Yes to life!"

Nu ska jag äta något smarrigt. Kladdkaka, perhaps!

without perpose

Är det någon där ute som helt spontant känner för att kidnappa en malva, så sitter det en frivillig i min säng. Matteprov imorgon och jag vill inte tänka på hur stort jag kommer att faila! hejhej G om jag har tur. Kristin skrattar säkert åt mig och mitt hopp om mvg, medans hon nonchalant slänger upp högerbenet på bänken och sätter sig tillrätta. hahaha, jag har aldrig sett något roligare. Jaja,tillbaka till verkligheten. Jag har slarvat bort min mattebok & det känns inte jättebra. Får väl hoppas på att det dimper ner en liten tomte i min hjärna i morgon runt 12 och lär mig tänka som ett geni. Ja, det skulle ju kunna hända?

Idag hade jag en lektion: idrott. När jag kom hem satt jag och stirrade in i väggen & lyssnade på P3 i 2 timmar, sedan gick jag och fikade en kladdkaka med mamma & efter det lyssnade jag på information om valen i tvåan. Nu har jag full koll!

Harry Potter-maraton del 2 i morgon, det ser vi fram emot! :)

bouncing

Sitter och spyr över valen som ska göras nästa vecka (NÄSTA VECKA!!!  *paniken flödar*) ......jag har noll koll och jag orkar inte sätta mig in i det för fem öre. Dagen har bestått av tre outhärdliga lektioner och inget mer. Photoshop har slutat fungera, great! Dagens positiva är att Filip är jättesnygg i sitt nyklippta hår och att jag har sovmorgon till elva i morgon. aaaaaaaaaaaaaaaaah!

tio minuter efter att inlägget publicerats skriver elna att vi inte alls har sovmorgon utan att vi börjar 09.50. FÄN! Men det är ändå rätt hyfsat.  Och nu fann jag min lycka i denna dagen: solot i Love hurts (2.40), helt underbart. Bara stålröret som fattas, sen är jag completed.



Julmust är också bra, det är nästan bäst. Jag ska inte sluta köpa julmust förän.. påsk. Då ska jag köpa påskmust.


i rather go on hearing a lie, than go on living without you

Idag började skolan..............lite lagom drygt. men vi slutade 12 istället för 16.20, det gillas! Gröten var hur äcklig som helst och saftsåsen var ännu äckligare, om möjligt. När jag kom hem skrev jag en fin uppgift till Anders eller Andreas eller vad han heter, inom Estetisk verksamhet, så nu förtjänar jag en extra fin klapp på huvet. Snart dags för årets första RoP! vi ska spela gimmie gimmie, najs. nu ska jag tralla till köket där den allra sista biten av morotskakan står och väntar på mig. my precious!





du är malvig.

slutspurten

Lovets sista söndag (igår) tillbringades på stranden med Elvira. Ja, jag vet att det är vinter & jo, det var riktigt jävla kallt. Här kommer iaf en fin bild på elvis i blåsten. Jag däremot såg ut som en dvärg med extra korta ben och stor rumpa, så ja, ni får nöja er med elvira :)



När vi kom hem stoppade jag in en plastbit i min dator i hopp om att det var ett minneskort. Det var det inte, och efter mina desperata försök att plocka ut den med klämmor och pincetter, gick datorn inte att starta på hela kvällen, natten & morgonen! Jag var precis nere för att lämna in den, och när jag startar den för att visa så funkar den! Kassakillen måste ha haft ett par magic hands eller liknande. Jag blev glad! Och nu har jag, efter ett år, installerat anti virus-program också. duktigt!

Idag ska jag äta/fika/shoppa med Elnis! Och när jag kommer hem igen ska jag baka en extra fluffig morotskaka, dagen i ära. (pappas födelsedag)

I fredags kollade vi på Wallander-hämnden, som faktiskt var riktigt bra ,men vi syntes knappt ingenting........ 2 hela dagar förgäves! Efter filmen sov Victor hos mig. efter mycket tjat från hans sida och mycket om och men från min sida, tände vi mitt lovely lakritsljus, och när victor skulle lukta på ljuset, var han så nära att hans näshår brann upp! HAHAHA! det fräste till jättehögt och sen kände han en doft av brännt hår hur länge som helst :D roligt. dagen efter fikade jag och victor med Elnis på snuggles. Goooott! Och sedan dess har jag varit strandsatt i en jätteful håla som heter Lövestad. Men nu är jag back in business!

akta så jag inte... styckar dig?

Jag drömde att jag skulle hem till Martin tillsammans med några andra, och det visade sig att hans pappa var psykopat som ville döda mig. Han välkomnade mig genom att skära i min fot tre gånger. När vi skulle äta fanns det en tallrik för lite, & när victor påpekade det svarade han :ja,men det ska vi nog kunna ta hand om. Alltså skulle han döda mig, så vi blev en person mindre. Jag gick då ut i köket och åt upp all pyttipanna. Psykopatjäveln kom efter mig med en fet kniv (aaaaaghh!!!!!!). Jag skrek till Louise och Victor "HAN KOMMER DÖDA MIG!" ,men de reagerade inte då heller. Men jag ville inte dö, så jag tog kniven ifrån honom och styckade hans hjärna sju gånger! kan det bli mer brutalt?! Sen lyckades jag somna om & började drömma en annan dröm, där jag handlade te och mannen bredvid mig visade vara mannen som vill utplåna männskligheten och förstöra jorden. Härlig start på dagen, ohyes!

Nu är det dags för te och maaaackaaa! sen ska jag och louise få vår födelsepresent från victor :) heldag i lund. det är najs. Ikväll blir det bio med victor, louise,hanna, hanna & elvira! Wallander- Hämnden.

bilder från lund! :)

Victor hittade snyggaste trosorna, jeppjepp.


hanna victor malva louise <3

good and bad

Januari är en dålig månad, ta mig till 2008!  Men dagen idag var rolig & bra, Elvura slingade mitt hår & det blev supernajs. Pappa märkte såklart ingenting, men Elvis är nöjd som en präktig uggla & har därför suttit och stirrat på mig hela kvällen. he he


Han ligger på en vit sandstrand och längtar efter mig. Han är otroligt vacker, och skulle kunna göra vad som helst för mig. Han är den finaste jag vet och han älskar mig. Vad tusan är mitt problem?
Ge mig min dröm. Snälla?

HP-maraton

Igår tittade jag på Nyckeln till frihet, najs! Fail på mitt försök till att vända rätt dygnet.... gick upp vid ett för att Rick ringde mig. Nu sitter jag och väntar på honom och tänker på hur roligt det skulle varit att vara en sopsäck. Tänk dig att få åka ner i ett rör från tredje våningen! (wohooo) Problemet med att vara en sopsäck är väl lukten antar jag. men vafan, man blir ju imun (:

Ikväll ska jag ta tåget till Köpingebro tillsammans med Rick, Victor & Oliv. Vi ska till Elnis och ha Harry Potter -maraton! :D och Elna ska bjuda på morotskaka......................smask!


Rick & Elnis


filmmys/ lund-malmö

Igår våldgästade Elvira, Rick & Victor mig :) Innan victor kom käkade vi pasta med baconröra. Elvira är mästerkocken, även om hon torterar min spis genom att slänga fettfyllda baconbitar och sluddrig sås på den så det osar bränt i hela köket, haha. Maten slank ner precis innan victor plingade på och då spelade vi Bluff. Jag är den sämsta bluffaren i hela världen. Om jag fått välja mellan att satsa pengar på Bluff eller att springa naken i Malmö hade jag tagit av mig kläderna på momangen^   slutsats: jag är sämst. Sen kollade vi på Desperate Hours, helt okej helt okej! (jag hatar folk som säger helt okej. så jävla dissigt) , och smaskade på godis från willys! Rick åkte hem & vi andra gick in på vår anonyma bdb och skrattade. Efter någon timme var det bara jag och victor kvar. Vi drack rabarber/grädd och tände stearinljus på toaletten pga. att lampan inte funkar. Spänning i vardagen ,jeppjepp.

Idag åkte jag, Victor & Johanna till Malmö. Nästa gång jag ska åka tåg ska jag vara på stationen en halvtimme innan tåget går så jag hinner trycka biljett utan att stressfaktorn sprängs. Dessvärre kommer stadsbussen fram 8 minuter innan tåget går. Fail. När vi traskade på gågatan kommer någon fram till oss och säger att vi får en gratis fika på Espresso House om vi svarar på ett formulär. Självklart, tänkte vi och földe med honom till tre datorer. "Det lilla formuläret" tog typ en halvtimme att göra och frågorna var jättetråkiga. Min belöning blev en varm choklad som smakade vatten. Men äsch, gratis är gott. Sen rusade vi vidare till centralen för att ta tåget till lund. När biljettgubben kom slängde jag en blick på bordet där jag sett min biljett senast, och den va inte kvar! *paniken flödar*  letar svinlänge och hittar den tillslut i min ficka. Vi träffade Hanna i lund och fortsatte med affärerna där :) tillbringade en längre stund inne på JC där vi tvingade på victor en massa asfula brallor, höhö. Sen åkte jag buss i en och en halv timme och nu sitter jag här..... hungrig som en marulk.

jumper



Detta var vad jag åstadkom idag! Joel tog en grotesk rump-bild på mig, hahah skrattar fortfarande. Nu har jag precis panik-duschat och snart måste jag panik-klä på mig ett par byxor som ser anständiga ut. Ska gå på bio med papput idag, Yesman it is! Ha det najs.

sunk deluxe

Sitter nerkurad i mitt flufftäcke med pappas XL-tröja. Lyssnar på P3 star (länge leve gadgets!) och funderar på att äta en fet frukost innan det är dags för kvällsmat. Idag ska jag göra absolut ingenting och jag har en svag känsla av att jag kommer att dega framför datorn hela dagen eftersom jag är så uttråkad och slö. Dagens mål: duscha, äta och klä på mig innan klockan blir två. Wish me luck. Jag orkar inte röra mig.

Det sämsta med radio är att dom spelar Kate Perry! wuäääähh, jag klarar inte av hennes låtar!  "You change your mind, like a girl changes her clothes"  ursäkta men om någon lyckas med att skriva en sämre låttext så säg till. länge leve billie the vision och david gray! *repeat repeat repeat*


nyår!

2009 då, jeppjepp! Nyår firades ju hos Vippelidipp och det va hur najs som helst. Vi spelade spel och åt hela kvällen lång,haha. kvällens minus: Champisen smakade äckel och jag fick inte en endaste raketbild. Sucka mitt hjärta men brist dock ej! Det sista jag gjorde innan jag somnade var att lyssna på Elvira som pratade om att hon var en aligator som lurade i vassen.

Det allra första jag gjorde den allra första dagen år 2009 var att vakna bredvid en Elvira i Victors soffa. Vi låg och slöade där framtill ett, då filmen Mirrors tog slut. Den var riktigt bra, men psykad som fan med tanke på att victors badrum är fyllt av speglar. Dagens andra händelse var när jag spillde ut en halv kopp choklad/chili -te över victors vita fina duk, he he. sen bakade vi en jättefluffig kladdkaka som smakade precis som sockerkaka. En tigerkladdkaka dessutom. Som smakade sockerkaka. Så egentligen gjorde vi en tigerkaka på ett kladdkake-recept, kan man säga. Sen träffade jag victors farmor för första gången i mitt liv.

team victor& hanna på "Med andra ord"

hanna & didrik är pepp!

Klockan 00.00 var elvira på hugget med sina raketer

GOTT NYTT ÅR till världens bästa vänner<3

RSS 2.0