"den som inte tar bort luddet ska dö"




Tillbaka i Skåneland! Har haft en rätt lugn vecka i med att alla gick i skolan /jobbade utom jag och Davids mamma. Hon fick inte lov att prata, p g a luftstrupsinfektion, och kunde därför inte jobba. Kändes en smula  awkward måste jag säga. En dag följde jag med lillasyster Malin i skolan och när vi kom fram stannade varenda kotte upp för att glo på mig. Vilken celebirty-anda! När vi satt och ritade frågade Anna "hur länge ska du vara i Sverige?"

David gav mig Batras bok den som inte tar bort luddet ska dö, och det har minsann aldrig varit roligare att åka tåg! Jag satt och småskrattade hela vägen. Trots alla skrikande spädbarn. Idag gick jag en promenad längs havet & nu är nog våren på väg! Men sådär borde jag egentligen inte säga för varenda gång jag gjort det har det blivit snöstorm dagen efter.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12



Idag firar jag ett år med världens finaste David! Tekniskt sätt är det typ den lyckligaste dagen i mitt liv, men eftersom jag inte kunnat träffa honom så jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Har suttit hemma och jobbat med hatt-hemsidan. Tragiskt. Men jag åker ju dit på lördag! Börjar känna mig smått panikslagen över att jag inte packat ner en endaste liten strumpa än...

wednesday

Imorse var jag så trött att jag blandade ihop deon med parfymen & tog på mig tröjan bak och fram. Riktigt lost och inte särskillt pepp på att ha matteprov. Och inte blev det bättre av att vi tittade på filmer där flugor la ägg i en gubbes arm och ligger där och smaskar i sig köttet tills han kväver dom och drar ut dom med en pincett. UEEH, jag spyr!! Det värsta är att man verkligen inte kan sluta titta heller, för om man håller händerna framför ögonen tjuvkikar man ju bara genom springorna. Snacka om att lura sig själv.

mystery man



Egentligen borde han bara ha legat i soffan och frisknat till, men mitt lilla hattprojekt måste vara klart på fredag och jag började kände paniken flöda eftersom jag inte tagit några bilder än. Vi kompromissade och han tog på sig sin kavaj som han hatar så innerligt & ställde sig framför kameran. Bilderna blev väl inte dom bästa då han såg lite halft död ut, men det får gå. Nu har vi bara en Multimedia-lektion kvar, LYCKA. Det är nämligen på dom timmarna man sitter och muttrar för sig själv och tänker "jävla skitprogram". Ibland blir man så trött att man glömmer bort alla existerande svordommar & hittar på nya istället. I värsta fall läten.


B as in bird



Mamma var rastlös och kunde till och med tänka sig att åka till Halmstad, bara för att göra något. Jag nöjde mig med lund, och vad jag trodde skulle bli en soffliggande slappedag blev en riktigt härlig dag med fika, shopping, bio och kinamat! Inte så illa pinkat. Men jag råkade hälla i flera påsar suketter i mitt té, utan att egentligen veta vad det var för något, och satt sedan med en displeased min och smuttade på mitt té som fick en smak av hummer. Utan tvekan det äckligaste jag druckit. Idag är det alla hjärtans dag & om några timmar tar jag bussen för att träffa fina vänner och gå på konsert. Lite väl tragiskt att jag inte kan gulla med david idag må jag säga!

a masterminds work

Jag och hanna bestämde för oss att gå samma kurs på individuella valen, som gjordes för några veckor sen, och idag kom vi fram till att vi inte valt samma veckodag. SNILLEN! Jag fick förvånansvärt bra omdömmen på spanskan, hur nu det gick till?  och så blev det snöstorm. Igen.

Ramlade ner i en sakna-david-grop innan, så för att inte göra min omgivning depressed deluxe ska jag göra mig en kopp té. Det är egentligen bara något skit jag fått för mig att "vad det än är så mår man alltid bättre efter en kopp mammas mirakel", men än så länge har jag faktiskt lyckats lura mig själv. Bra va?

the sound of white




everyone must breath, until their dying breath

Idag fyller min älskade David år, GRATTIS! Det firar jag med en kladdig kladdkaka & té, he he. Igår fikade jag med saknade vänner. Vi var rätt lama alla tre men det var kul! Mindre kul var det att bussen var så proppad att den körde förbi oss, och att vi fick vänta i en timme i den horribla kylan. Väl hemma virade vi in oss i täcken, avgudade Regina Spektor och skrattade åt Centralskolan som vi följde slaviskt för ett par år sedan.

- jomen, om man har satt sig.. på någons bebis.. så att den dog.. då kan man ju säga "ursäkta"


as if time had reversed itself

Jag har precis slevat i mig mängder av en egenpåhittad kyckling-rätt, utan kyckling. Lite fattigt men det slank ner! Känner mig lite som Katten Gustav när han slänger upp sin klump till mage på bordet så det låter *flomp*

Vi var tre stycken som lyckades trotsa snödrivorna och gå till skolan idag. Vi tyckte såklart att det var himla orättvist & värdelöst att alla andra fick vara hemma, men det var faktiskt rätt okej. Vi råpluggade ju inte om man säger så, hehe. Lyssnade på Bob Marley & upplyste lärar-Mats om Austin Powers. Idag håller jag på att välja ut foton till min ram-vägg som förr eller senare kommer att bli till. Klurigt!


you had me at get lost

Louise fick offra sig & blev nörden till vårt psykologiarbete. Det är inte varje dag man ser henne i höga jeans instoppade i strumporna, skärp + ett par hippa hängslen och med nycklarna hängande i byx-hyskan, haha! Bilden på när jag skulle kasta en fotboll mot fönstret såg bara så sjukt nazistisk ut, hur man nu lyckas med det?

Resten av kvällen ska jag irra runt i lägenheten tills jag hittar mitt kära lipsyl. Det sjuka är att jag brukar kolla jackan först, sen lägenheten, sen jackan, sen alla ställen det absolut inte kan vara på, sen jackan, och DÅ hittar jag det. Av någon absurd anledning. Och det värsta är att detta upprepas varje kväll. I helgen köpte jag ett lipsyl av något okänt Lidl-märke. Rosa, kantigt & har en underlig spak istället för en gammal hederlig kork. Det är det fulaste lipsyl jag någonsin sett, men funkar helt okej som en back up. Det är ju rena rama tortyren att ha läppar med Grand Canyon-sprickor i.


RSS 2.0