vinterland



Jag lyckades komma till mamma, trots allt! Igår delade vi julklappar och tittade på YesMan, som jag fick av sandro. När som helst nu ska vi åka till Malmö. Jag ska spendera natten hos kusinvitamin så att jag säkert hinner med tåget imorgonbitti. Förhoppningsvis går allt som det ska... GOD JUL!

city and colour, what makes a man


december eighteen



Jag sitter nu och tänker onda tankar om den förbannade, förfärliga, horribla vintern samtidigt som jag förgäves försöker få liv i mina små tår. Det är en fruktansvärt dålig dag idag. Jag, som bara ville gosa med mitt täcke hela dagen, var tvungen att släpa mig upp ur sängen för att handla tårtingredienser till MP-elverna. Som tröst köpte jag två lakritsdödskallar åt mig själv, men som jag sen glömde att äta. Sen skulle jag åka till mamma för att fira jul, men kom bara halvvägs. Där väntade jag på nästa buss i två oerhört kalla timmar. Då gav jag upp och åkte tillbaka igen. Det här var den sämsta fredagen någonsin, och det är inte ens idol ikväll. Jisses.

update,
farfar gick bort för en kvart sedan. vad händer här näst denna usla dag?
men jag & david har 10 månader idag, får väl glädja mig åt det tills jag somnar.


they will rock us again



Imorgon är det dags för den åriliga vinterkonserten på Flora, och självklart har vi bokat biljetter! Ett minne jag har från förra gången: niorna spelade en riktigt svängig låt & vi ställde oss upp och dansade som ett halvt dussin maniacs. När låten var slut märkte jag att vi var DE ENDA som stod upp, och självklart hade vi platserna på första raden. Ja, det var ganska pinsamt. Så mitt mål imorgon är att INTE shaka rumpa för drygt tvåhundra pers.

Idag har jag tittat på filmer från den gamla goda tiden då det var vi som spelade. Utan tvekan den bästa tiden i mitt liv.

las mesas



Tjoho, idag kom mina Davidiförstoringar & min almenacka! Eller min och min, pappa ska ju få den i julklapp. Idag har det väl inte hänt allt för mycket, förutom när jag & johanna kom på att vi kunde visa lite filmer för några nior som var på besök, vilket betyder att vi kom ifrån Multimedian lite (ganska länge till och med, vi visade alla filmer vi kunde hitta). Brilliant! Eftersom jag blev godkänd på matten (ett HALFT poäng från VG. lagom irriterande) så har jag en fet sovmorgon imorgon. Jag behöver inte ens ställa klockan.

cold nostalgia




Solen tittade fram & jag sprang nyvaken ut med kameran i högsta hugg. Blev nog inte riktigt nöjd med dagens skörd, men fint vare iaf. Prov om två dagar, har jag tränat lagom mycket på det eller? SKÄRPNING.

getting closer



Igår fick jag och johanna köpt lite julklappar! Det var verkligen på tiden, nu när det bara är någon vecka kvar till julafton (vart tog november vägen?!) Fredagens misslyckande var när vi virrade runt på trevåningsvaruhuset Åhléns, på jakt efter en mortel som vi sett tidigare. Först tänkte vi "den var nog där nere", halvvägs i rulltrappan kom vi på att den inte var det. Då trodde vi att den var där uppe. Väl uppe kom vi på att den inte var där heller, och fick åka ner igen. Det tog oss alltså fyra rulltrappsturer helt i onödan tills vi fann den luriga morteln som befann sig på mellersta planet. Fredagens bästa var helt klart när jag skulle klaga på en nopprig kofta och fick 200 kr tillbaka!

Idag hade jag äntligen den efterlängtade slappedagen. Haft det väldigt lugnt och mysigt, förutom en huvudvärk som suttit i nästan hela dagen. Borde egentligen ha pluggat litteraturhistoria, men ÄSCH, det är faktiskt helg.


så länge vi älskar

Matteprov avklarat, skönt! Men min hjärna har en tendens att tro att allt jobbigt är över när man tagit itu med EN. Tvi fick du, det är rå-plugg som gäller ett bra tag till. Vid fem tog jag en så kallad paus och gick och tränade, och tio i sex rusade jag där ifrån igen för att hinna lyssna på Thells värld på Radio Active. Jag var ju faktiskt med några sekunder där i början, hehe.

Här kommer en favorit i repris, en otroligt vacker sådan


nobody wants to be that somebody



Fyratimmarslektionen var faktiskt över otroligt fort denna gråa tisdag! Men det kan bero på att vi var lite sneaky och gick in på coolstuff.se stup i kvarten. Haha, självklart glömde vi hela tiden bort att vi gjorde något förbjudet, så istället för att vara diskreta skrattade vi åt tvålnäsan och allt vad det var. Och vi vet ju alla att Johannas skratt kan döda en ekorre om det vill sig ;) Efter en timmes rysk folkdans gick jag hem för att plugga matte (observera att det lät mycket mer ambitiöst än vad det egentligen är. Sanningen är Spotify, bloggar & té), och alldeles strax ska jag ät tacos tills jag spricker.

roadtrip




I fredes var jag på vift igen, denna gången till farbror Tomas och faster Eva. Godiset och handsfreen lämnade jag kvar i den stora väskan, som låg i bagaget under hela resan. Såklart. Väl framme i Göteborg letade vi efter en parkeringsplats hur länge som helst, men hamnade till slut på en mysig men högljudd resturang. Till min stora glädje var Eva också en idol-fantast, och hade därför spelat in avsnittet vi missade! Awesome. Lördagen bjöd på fika med kusinen & julklapps-shopping, och söndagen på en lång promenad runt klipporna. Vädret ville dock inte som vi, och kameran användes ytterst lite.. i veckan blir det plugg för hela slanten, I'm so  Not  looking forward to it.

I got a girl named rama lama ding dong





Igårkväll var vi i Lund för att titta på victors revy, som var sjukt bra! Jag skrattar bara jag tänker på alla roliga nummer, t ex kvalsterna och när victor var en biljettpappersnarkoman. Tyvärr fick man inte ta några foton, så här kommer istället några från dagens filminspelning! Det var riktigt roligt det också. Peruk, målade ögonbryn (m a n l i g t !), mustasch och kavaj som var tre gånger större än jag. Låten vi har valt är den här. Svängig va?

Imorgon åker jag till Göteborg! Jag är en loppa på vift, som pappa valt att se på det hela.


overdosing with you




Igårkväll kom jag hem från hedesunda, där julstämningen var på topp! Mycket slapp framför tv:n men även julskyltning och första advents-fika med släkten. En riktigt rolig helg, men tolv timmars tågresa är inget att rekommendera. Speciellt inte när tanten mitt emot är en bitch på 60 år som envist ska berätta om sitt erfarna liv utan att utelämna en endaste liten detalj. De äckligt dyra biljetterna betalades med mina sparpengar. Självklart var det värt det, men hur jag ska ha råd med några julklappar är just nu ett mysterium.


RSS 2.0