what happens in klamby

- hälsa victor att jag har biljetterna!
- men du kommer väl ikväll?
- .........
- ska inte du till victor ikväll?
- ...juste!


tackar vet jag victors pappa som påminner mig om vad jag ska göra på helgen.
Nu bär det alltså av till klamby! Roligt :D


at radio active

Idag väntade jag, johanna och thell på en stadsbuss i över tio minuter, istället för att gå 200 meter och vara framme på en minut. Höjden av lathet? Vi hoppade över idrotten (woops..) för att gå ner till Radio Active (där det för övrigt luktade sämre än tre utedass) och banda några busringningar till radioprogrammet, vilket slutade med att vi gick därifrån en timme senare och tackade för ingenting. Bokstavligt talat, thell försökte vara artig och sa "hejdå och tack för ingenting"

Efter en te-stund med johanna och en tv-stund i soffan var jag en präktig husmor som både lagade spagetti och wookade morötter. Att vattnet kokade över ett antal gånger är en annan femma. Efter duschen ska jag titta på programmet Superskinny VS Superfat, som jag till och med skrivit in i min kalender för att inte missa.

producer

Idag blev jag radioproducent tillsammans med johanna och ioana! Programmet heter Summerbreeze och sänds två gånger under v.24, najs najs. Och efter sommarlovet börjar vi inte förän den 28e augusti! NAJS NAJS.

imorgon blir det banda inslag om niornas skivinspelning, dvs. ingen matte, ingen engelska. naaaajs.


sunday at Max

Elvis klippte till mig idag, vilket verkligen behövdes. det blev lite kort, men fint och lockigt :) efter det kände vi båda ett starkt burgar-behov som fick oss att vandra ända ner till Max. Det fina x-boxet frestade oss så mycket att vi satte oss på varsin stol, och lät oss skämma ut oss inför allmänheten. Vi visste inte ens vilken knapp man skulle använda för att få bilen att röra på sig, vilket slutade med att en liten tio-årig kille kom fram och visade hur man gjorde. Lagom förudmjukande. Inte nog med det, så kom ett gäng från elviras tyska-kurs in genom dörren, och där satt vi med stora ögon och tröga hjärnor. Då tog vi dippen och stack.

i helgen har jag inte gjort någonting, bortsett från min nya hobby pärlarmband.


long crazy faces

det här var nog min sämsta idé någonsin? lagom smart att ta ett ord på 18 bokstäver också :)


the president needs me


M is for meaningless

Dagen har i det stora hela gått åt till att inte göra någonting alls. Helt seriöst, det enda jag har gjort idag var ett NP i matte, som tog slut lite över nio. Därifrån till klockan ett väntade jag på ett "möte", som blev inställt i samma stund som bussen gick. Great! Fick alltså vänta i Sjöbo ytterligare en timma, precis som om 4 inte räckte.

Nu har jag kommit in i en TV-period också, väldigt konstigt efter som jag annars aldrig tittar på TV. Jag tror att mitt undermedvetna fått för sig att ta igen allt TV-tittande jag gått miste om under några år. Det hade alltså inte förvånat mig om jag skulle kommit på mig själv med att sitta och glo på tv-shop, bara för sakens skull.

wearing the face she keeps in a jar

Vi pratade om vårt radioprogram som kommer att sändas om några veckor. Och på klamydiatest-dagen i ära, gick vi till skolsystern för att få plåster till våra bultande skoskav, som de nya skorna gett oss. Konsum fattade inte att man avrundar 5,20 till 5, och inte 5,50 -vilket blev deras förlust egentligen, jag hade ju bara råd med en tablettask ist för två.

Jag repade till Beatles-konserten som jag av någon anledning gått och sett fram emot. Men jag måste säga att alla dessa nybörjare på fiol, flöjt och allt vad det heter, drar ner konsertglädjen lite. Och där står Roberto med sitt stora leende som menar att vi är hur duktiga som helst. Tja, det bror väl på vad man jämför med, tänker jag då.

old times are good times








at Jangård's

Jag åkte till victor och chillade, sen till Jangård och grillade. Skrattar fortfarande åt Martin som skulle göra en sexig pose i soffan, men som istället råkade felplacera handen och ramlade. Haha, Jättekul!

Idag såg jag den engelska Wallander, firewall. Den var helt okej, om man bortser från de första 70 minuterna av filmen som var lama. Alldeles för många kontrastfilter,oskärpsfilter och andra skumma redigeringar som gjorde att det inte såg ett dugg verklighetstroget ut. För lite miljöbilder också, jag menar, lönt att flyga från England till Sverige när man ändå knappt ser omgivningen. Och det är nästan omöjligt att vara seriös när de utalade svenska namn som "Anna-Britt" och "Ystad", som istället blev "Yschtad". Men jag vet inte, kanske var det för att jag är så förälskad i Krister Henriksson i rollen som Wallander som jag inte gillade den Engelska. Mycket möjligt.

Och hör på maken, jag har varit ute och joggat också! Det var bara plågsamt och inte ett dugg roligt då hela området består av uppsförbackar. Hmpf! Men jag hittade iaf en hyfsat bra runda, så det återstår att se om jag orkar plåga mig igenom den fler gånger eller inte.


kan du göra det hära, malva?



lägger upp en liten poserbild bara för att reta davidi, mehiehhe. (peter griffin-skratt)

blev malmö idag med johanna för att köpa skor på DinSko. Väldigt najs. Missade sedan tåget med 5 sekunder! Hade kunnat rafsa på dörrarna med mina klor om jag fortsatt att springa lite till. Otroligt irriterande. Vi satte oss utanför pressbyrån och suget efter dricka gjorde att jag letade upp alla mina skrammel-kronor och skrammel50öringar, hittade t.om. en krona på golvet som jag genast la i min samling. Trots mitt tappra försök hade jag inte ens råd med en liten dricka. Hmpf.

Väl på tåget fortsatte Johannas eviga "kan du göra det hära,malva"-frågor, som idag handlade om att jag inte kan rapa. Rapmaskinen själv tyckte därför att jag var väldigt väldigt dålig. Efter ett tag kände jag att den var på väg, och för att visa henne att jag inte var en usel rapare, tog jag i från tårna, och rapade så högt att tågets fönster gick sönder. Nästan, iaf. haha, pinsamt. Resten av vägen skrattade vi åt alla dessa människor som halvsover med öppen mun. Och när de märker det, stänger de munnen snabbt, i hopp om att ingen sett, och sekunden senare öppnas den igen. Alltid lika roligt

happiness del 2

Var på anställningsintervjun på Cineteket idag och hon sa att det var inget snack om saken, jag ska få guida bland kulisserna till Wallander hela dagarna! Wiho! Okej, det var inte 100% säkert förens nästa vecka... men nästan, och det är ju väldigt najs det också. Galet bra.

För att få högre betyg i NO måste man leta upp några småkryp eller maskar, lägga dom i en stor glasburk, och dokumentera vad som händer ända tills sommarlovet, samt förklara varför man la ner just maskar, och inte fjärilar. Jadu, ingen aning, det stod att man skulle göra så? Sjukt lockande att nöja sig med ett G, faktiskt.

the wind is blowing me around

Jag gav mig själv lite fritid idag, trots allt, och tillbringade dagen i Lund med johanna :) det blev chicken noodles på Wook Kitchen, hur gott som helst! där träffade vi även på hanna och didrik,
som förövrigt är davids lookalike.

Och så blev det 2 par ballerinaskor. På världens mest regnigaste dag någonsin. he he.

nu ska jag äta lakritsfiskar och titta på Rent hus, mest bara för att det är ett så fruktansvärt motbjudande program.

pizzasalladland

När jag äter pizza tänker jag alltid på mina hjältar Anders & Måns, och deras sjukt roliga avsnitt som handlar om pizzasalladland. lite för långt klipp, roligast om man spolar fram till 3:35!

-nu behöver du aldrig mer välja mellan att träna och skära pizzasallad
- va! är det sant?


mihihi.
Satte igång med ESV idag, kommer nog att bli riktigt bra. Ledig imorgon, wiho! Blir antingen Lund med Johanna eller... plugga hela dagen.


the ride

Dagen har gått galet fort! Fotouppgiften gick väl inte riktigt lika bra som jag tänkt mig, men helt okej ändå. Minneskortet strulade och vissa bilder var helt enkelt inte där (översta bilden förra inlägget kom inte med). Känns lite tråkigt att man inte valde foto trots allt.

Kom fram till en väldigt bra plan B till ESV-redovisningen. Ja precis, den dära redovisningen som vi skulle varit klara med för ett antal veckor sen :) hehe. Jaja, nästa vecka kör vi! vad vi ska göra är hemligt, men det är iaf denna låten vi ska använda oss av:


mercy

Några av bilderna till fotouppgiften!




RSS 2.0