vecka trettiofyra

 
Ja jäklar vad tiden rusar. Har bland annat varit på Österlenutflykt med skolan (bilden är tagen i Kåseberga) och på malmöfestivalen med Hanna. Vi åkte pariserhjul, såg Timbuktu, åt festivalmat i brutalt ösregn ihopkurade under ett minimalt paraply, tog en sväng till jazztältet (där medelåldern plötsligt sjönk med ca tjugo år), stampade takten & imponerades av nittioplusaren som svängde runt på dansgolvet med en tioårings tempo & entusiasm. Härligt.
 
Skolan är förresten hur bra som helst. Min lärare är en levande legend vars lektioner är relativt strukturerade de fem första minuterna innan de alltid övergår till otroliga och ofta sjukt osannolika berättelser om hans resande i Afrika. Igår stod fladdermussafari på schemat, men jag är ju som bekant ingen skogsmulle så åt istället kvällsmat vid havet med David. Drack partysoda (smakar barnkalas) och pluggade socialantropologi tills solen gick ner. Bättre än så blir det minsann inte.

this is madness

Sommarens sista helg har varit fantastiskt bra & ganska så kändistät! Sett Amanda Fondell, Moa Lignell med flera på scen, Danny och Krister "Krillan" Henriksson IRL. Krister sa hej & jag fick därefter kämpa med att hålla koncentrationen i schack. Har också varit med mina favoritbarn & David (som varit min karl i 3½ år nu!) på malmöfestivalen där vi snackade med en väldigt trevlig senegales. Imorgon börjar jag skolan och det är så galet så galet. Madness deluxe. Har inte haft tid att tänka på det och heller inte hunnit bli nervös, är bara sjukt förväntansfull.


på vift



Har den senaste veckan varit i Gävle, på konfirmation i Undersvik (Hälsingland för att vara exakt, för mitt skånska öga är dock allt ovan Stockholm same same) & i sommarstugan vid Skövde, där Malin helt sonika byggde ihop en höjdhoppsställning i sann OS-anda. Hur ambitöst?! Vi andra, alla eniga om att sommarlov är till för att slappa, agerade istället paparazzis, åt glass & läste.

Dagen innan vi åkte varnade en kollega mig för att få fästingar då borrelia & TBE tydligen ökat crazy mycket på sistone. Jag frågade vad som händer om man får det. "Då är det raka vägen till intensiven & hoppas att man överlever" svarade han och önskade mig sedan en trevlig resa. Vilket det också blev, bortsett från alla djävulska mygg! En sneaky bastard bet mig på rumpan ett par timmar innan vi skulle på konfirmation & då det är måttligt kul att gå runt och klia sig i baken under festligheter som denna fick jag istället lida i det tysta. Well well, skönt att vara hemma är det iaf!
 

love makin' music

Förut sa jag varje dag med min bredaste sydstatsdialekt I'm a hard workin' woman Dave oavsett om mitt slappa jag inte lyckats åstadkomma mer än att lägga en skitig strumpa i tvättkorgen, men det har jag slutat med nu för det är inte lika roligt när det är sant. Trots att jag (ofrivilligt!) snörvlade kunderna rakt upp i fejjan hade jag en awesome jobbvecka i Trelleborg tack vare höggravide A och skojfriske L, och nu är det bara en dag kvar innan LEDIGHET! Taggar genom att lyssna på Barry Whites love makin' music. Åh, hur komplett hade livet inte varit om man kännt någon som hade en stämma som Berran? Love it!

RSS 2.0