i'll get around

I helgen har jag övningskört. Massor! Bredvid mig satt mamma som mellan asgarven sa "nämen shit, vad DÅLIG du har blivit sen sist, ha ha ha". Konstigt nog lärde jag mig köra som en gudinna efter det (om man borser från en liten incident då jag nästan krockade med en buss) Nu är jag tillbaka i ystad igen, och eftersom pappa fortfarande är på Kreta blev det shopping på Willys; wookade grönsaker, vitlöksbröd och lite godis. Det ni.


om jag någonsin..

...köper en engelsk wallander, så är det på grund av denna låten.


get up stand up

Igår hade Thell en jättesnygg lila-rutig skjorta på sig & idag begav jag & johanna oss till Malmö för att köpa varsin -till David och Jim. För mig fortsatte letandet efter de ultimata jeansen, vilket slutade med att jag köpte ett par som redan finns i garderoben. Fast fedebilligt! När vi äntligen satt oss ner för att vila fötterna lunkar en medelålders-indier fram till oss, som nu tror att vi är typ best friends for ever. Och att jag heter Maria.

När jag kom hem låg det ett paket och väntade på mig. I det en träningsjacka! Passar ju perfekt nu när jag blivit en aktiv människa med stort A. Okej, överdrift. Idag har vi sju månader. Time flies!


goodbye my almost lover



Det var jag mamma och ett par tanter, närmare 70, som dök upp på friskis & svettis-passet idag. Jag kan inte påstå att det gav så värst mycket (när tempot efter långt om länge gick från att trampa på stället till att jogga blev det fort för ansträngande för gruppen, och vi gick tillbaka till att trampa på stället igen), men det var riktigt roligt ändå.

Joella har blivit en typisk tonåring som duschar i tre kvart. Minst. och självklart haffar han duschen sekunden innan mig. Det är nästan lika typiskt som att det ALLTID är jag som öppnar den nyköpta Loka-flaskan som i sin tur ALLTID pyser ut sitt innehåll över köksgolvet.


wednesday

Med en mage som ett svin ska jag glatt skutta iväg till tv-soffan och låta mig underhållas av kvällens avsnitt av idol. Jag kom precis hem från ett bra slut på en bra dag, nämligen vesuvio & cheesecake på Resturang Regement med pappa (som för övrigt åker till Kreta imorgon, gaah!) Spanskläraren gav oss beröm med ord som Ambitiösa och Duktiga, och jag tror bestämt att hon har blandat ihop mig med någon studig varelse. som faktiskt lämnar in uppgifterna. från förra veckan.


30-talets wallander!

Idag bjuder jag på en liten tjuvtitt från filmen vi gjorde idag! det pågick guidade turer i klostret, och när gruppen gick förbi fönstret stannade de upp för att fotografera oss. ohyeea.. det kommer minst sagt att bli AWESOME! Så ja, say hi to Kenneth Ohlsson & c:o!




the sun doesn't like you

En uppsats. Två dagar. Nonchalanta lärare. Förlorad kunskap.
Jag är redo, depression

och det här har jag gått och längtat efter i ett år?

jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig


finally!


Idag blev rummet färdigt, och jag flyttar förmodligen in i värmen redan ikväll. Det börjar bli lite kyligt ute på balkongen nu i september. Här kommer en close-up på plåtburkarnas plåtburk (som står längst till höger i fönstret), och på en missbildad godis, som konstigt nog Alltid är godare! Inbillning? verkligen inte.



i've heard of a girl


petits-choux-festligheter



Jag bakar gräddfyllda bakelser (det slutade pretty good trots alla missöden) ur min tårtbok & lyssnar på Mika/Miss Li. Det är PARTEY, helt enkelt. Eftersom det är lördag blev det lite godis också, och jag åt seriöst en lite lättare kvällsmat för att orka med allt annat. Om ett tag blir det Fever Pitch på trean och en kopp té -i min ultimata tékopp (som jag, efter MYCKET letande i alla affärer som existerar i hela världen, fann på Ohlssons basar för en tjuga).


i wanna be you you you



Min sjuttonde födelsedag var underbart bra! Den började med 4 timmar rörlig bild -för första gången någonsin. Vi bestämde oss för att göra en gammal version av en modern film. Scenen vi valde är den här (hur kommer det sig att alla saker jag redovisar i skolan handlar om Wallander?) och ska filmas nästa vecka. Jag är VÄLDIGT EXCITED! Eftersom det ska utspela sig på 30-talet traskade vi ner till Estet och valde ut lite, vad vi trodde var, passande kläder. Det var inte najs. Kläderna stank och ett 20-tal elever stod och glodde när jag prövade min skunk-aktiga "psykhem-vårdare-utstyrsel"

På kvällen träffade jag victor, hanna och elvira vid resturangen Bröderna M, och det var hur kul som helst! Bilderna finns här. Av pappa fick jag bl.a. en jättesmarrig tårtbok som är jättefrestande, och en hjärtformad kakform. Någonting säger mig att han vill att jag ska baka mer?


min sista dag som 16åring

..har varit sweeeeet! Johanna skulle ta ett seriöst snack med skolans syo Per. Istället råkade hon haffa fel man (det framgick senare att hon inte visste hur Per ser ut) och berättade hela storyn för fel människa, som snällt och vänligt gick och hämtade den som kunde hjälpa henne. Louise, som förstått hur fel allt blivit, skrek diskret "neej, neej" samtidigt som hon vek sig av skratt. Tidigare hade vi pratat med johannas mentor Monica, som just då hade lektion. därför funderade vi lite men övervägde till slut att gå in. "Vi smyger in och är tysta!" när vi tagit Ett endaste kliv in i salen dunsar vi in i både varandra och stolarna, och börjar sjävklart asgarva. Tyst och lugnt var det,ja! Efter skolan svängde jag in på JC och köpte en höstjacka för 100 riksdaler. bara sådär! Den var visserligen från barnavdelningen, men what the heck.

här kommer Davids radioprogram, fedekul! Speciellt om man hoppar fram till 2:40. Enjoy!


RSS 2.0