sunny friday



There's no such thing as rutiner just nu & det gör mig superslö. Ätit biffar med klyftpotatis till frukost, har en oändligt lång to-do-list men fyller istället kakburken med hasselnöt/chokladmuffins, låter mig frestas av senaste tillskottet i receptboksamlingen & glädjs av påskliljeknopparnas uppkomst. Så mycket vårkänsla att jag planerar att norpa ett par med mig hem från allmän plats. Risky business förståss men vad göra när man inte har någon trädgård.

playful joy



Hängde med kidsen till lekplatsen & åkte världens snabbaste rutschkana trots vuxenförbud, vilket i för sig är ganska tolkningsbart. Enligt lillkusinen är man inte vuxen förrän man fått barn -en stundvis fantastisk teori jag gärna ser att resebolag, ticnet ect ect anammar. Hur som helst, riktigt roligt att träffa de små krypen, vet dock inte om Malte håller med efter mina usla teckningsgissningar...

-Åh är det en borg?
-Nej, en fågel.
-Jaha.. men vilken fin hare du har ritat, eller är det möjligtvis en liten kanin?
-Det är ett rymdskepp.

@ kåseberga




Plockat fram mina snickarskills ännu en gång & har nu en gigantisk världskarta på väggen (därmed även fått hosta upp en smärre förmögenhet men det är nemas problemas då den är brutalt snygg!) och idag har vi besök av farbror T. Precis fläskat lite kräftmackor på Olof Victors & strax åker jag med honom på en liten spontantur till Göteborg!

home is wherever i'm with you




Fixat & donat lite i vårt lilla bo idag - about time då vi bott här i ett år nu. Hyllor, lampor & den efterlängtade ramväggen som jag grubblat över i ett par evigheter är äntligen på plats. Gutt.

nytt objektiv

Tagit sista pencilinpillan & får därmed käka när jag än behagar (freedooooom) och låter inte längre som en storrökare i kombination med en brunstig älg i målbrottet. På bättringsväg alltså. Förutom att bli frisk (det vankas besök från norr nästa vecka) är jag busy med att utforska mitt nya allround objektiv, som har aningen bättre zoom än det förra.


RSS 2.0