i'm falling in love again

Du var min och jag var din. Nu är vi bara våra egnas igen.
men jag klarar mig. Jag är hjälten!  
(+ lite hjälp från underbara Green Mango, Louise,Elvira & Rick)

Efter en lagom dryg skoldag åkte jag in till Malmö med Ricky. Det var väldigt trevligt. Jag käkade ett crispy chicken-meal på Burger King för tredje gången den senaste veckan. höhö, tjåååck! men mmh, så gott. När vi snurrat färdigt inne på Triangeln såg jag en gammal man med en tras-liknande tröja , som haltade fram på trotoaren UTAN SKOR! aaaah så kallt! Han hade långa tånaglar och jättefluffigt ,kritvitt hår & skägg. vilken snubbe!

Nu lyssnar jag på en fjollig låt och dricker mitt dagliga te ur min svampbob-picknick-plastmugg, i brist av en stor te-mugg. Det är skandal, jag hittade inte en enda ultimat te-kopp i hela Malmö. Däremot hittade jag en svart liten väska, 2 perfekta plåtburkar till mitt te, vanilj- och äppelkakadoftljus OCH !! min nya stora kärlek (beside Kurt) ; LAKRITSDOFTLJUS! aaaaah ,jag smälter! jag ska spara det för evigt! ....eller elda det ikväll och köpa nya snarast. det låter bra.

I morgon kommer dagen som jag kallar för Dagen då jag träffade kurt nr 2. Jag ska ta på mig min tjocka fettojacka och vara en riktigt sexy Big mama. yeah! när jag väl fångat hans uppmärksamhet med fejk-fettet, ska jag tända mitt lovely lakritsljus bakom ryggen (så han tror att det är jag som luktar himelskt) och då! då kommer han att smyga sig fram till mig, köra iväg mig till Espresso House i Lund och bjuda mig på en morotskaka. (lägg märke till att jag lärt mig att det heter Espresso, inte Expresso)


-Det känns inte så, det bara låter så.
-men då känner du rätt.

choklad-dag

Idag är en bra dag!
Jag fick en choklad-låda med paradischoklad ,som tack för lånet av photoshop-skivan, från Johanna! Asnajs :) Jag satt och skrev en tråkig artikel om arbetslöshet från 10.40- 15.00. snark! sen tog jag resterna av min fina chokladask och begav mig till ÖP-hallen tillsammans med Louise. Vi kollade på när bygg spelade vollyboll, det va hur drygt som helst, haha. Innan vi slagit oss tillrätta på läktaren fick vi orientera oss med hjälp av de uppenbara skyltarna med stora cirklar med texten "HÄR ÄR DU". lite senare stötte vi på en gubbe som hette Åke. Jag gav honom en chokladbit. Han blev glad och visade oss sedan vägen upp till läktaren. vilken hjälte!

Sen tog jag min snöiga cykel och gick hem. (ja, jag gick)
och fy fan vad kallt det är. ifall du inte märkt det by yourself.

På torsdag är det dags för WALLANDERINSPELNING igen :D
wiiiiiiii. och jag får 150 kr + att jag måste skjuta upp idrottsprovet i med att jag måste ta ledigt från skolan.
di i gutt di.
Kurtan är min kärlek.

torsdagsafton

Lite lagom butter nu på kvällskvisten. Pappa sticker till Egypten nästa vecka & lämnar mig hemma i skrutt-november :(  men å andra sidan får jag bo själv då. gud vad härligt!
i morgon ska jag kolla på Twilight i Malmö, med Marcus. Sen ska jag sova där. hos honom. utanför skrurup. det ni!

Filip visade mig en skitkul sida! :D kolla in  
http://www.fittkramp.se/svordom/sv/visa-ord/cancersvulst.801.html
för att göra denna kväll ultimat, ska jag bege mig till köket och koka mig en kopp svart-vinbärs-te!



Återträff!

I tisdags var jag på återträff med gamla goda 9c-are på Wallmans i Malmö! Kvällen bjöd på massa god mat och skratt, samt shower med dans och sång i tre timmar. Ja, kvällen va helt ultimat! Jättekul att träffa alla igen :) Även per, totte, carina och marie var där. På vägen hem fanns det konstigt nog inte tillräckligt med plats i bilarna och vissa hade redan kört. Så vi sprang fram och tillbaka med halsdukar, jackor och kameror för att desperat hitta platser. Det slutade med att jag satt inpregad mellan Jenny och Elvira. mysigt ;) Kom hem vid ett, och somnade tillslut trots pappas oundvikliga snarkningar.

Onsdagsmorgonen va inte nådig ska jag säga! Vaknade 06.25 då jag började kl 8, min hals va nästintill död, och mina ögon var inte mer än halft öppna. Väl i skolan märker jag att vi inte började förän klockan nio! usch, jag är fortfarande butter på mig själv. Men jag fick å andra sidan äta frukost med Marcus :) resten av dagen flöt på. jag va hjälpsam elev och intalade niorna att gå media. Vet inte riktigt hur bra jag lyckades, med tanke på att jag halvsov. Men våra musikvideos var nog uppskattade :) själv är jag lite trött på dom, efter si sådär 15 visningar.

Vid femtiden sprang jag till bussen i dassigt väder, åkte till Sjöbo & hade konsert på musikskolan. Jag och Victor kompade Dessan på "true colors- eva cassidy"  det gick bra! sen åkte jag hem och åt en redig köttabit !


Nu kommer det lite bilder från tisdagskvällen!



kyparna/sångarna/dansarna    -skitduktiga!


Oskar den drogade, Glade gossen, Elvut.


Louise tappade en mjölktand! haha! Totte kallar henne numera för tandtrollet.


Ett fint louise-skratt / en fin totte-pose!


en fin Per med en JÄTTEFIN och UNIK slips!


tandalösa Victor & c:o


showen "mamma mia musikalen del 2"  detta är sound of music-scenen


& tillsist.... en underbar klass. jag saknar er!

goes bloggare

JAG HAR BLOGG :D
ballva?

RSS 2.0