30 01 11



Bra helg i snabba drag: lillkillen ovan fes mig i huvudet och slickade på min strumpa, mamma frågade vart jag köpt min fräna mössa och blev ytterst imponerad när jag svarade att hon stickat den själv en gång i tiden, och så tog jag en idyllisk promenad med min idylliska pojkvän i de skånska skogarna. Efter det varvade vi chokladbollarna med twix för att inte riskera att bli för hälsosamma. Och för att det ska va gott att leva.

curiosity



Det har varit en ovanligt produktiv tisdag, förutom första lektionen som ägnades åt att vila ögonen. Att tvingas upp i gryningen lär ju vara det värsta som finns, åtminstone när man gör det för att genomlida något ruskigt ointressant. I alla fall i dessa dystra vintertider som jag hatar så innerligt. Brukar också bli lite slow i hjärnan efter detta och eftersom vi är lediga imorgon skrev jag en liten anteckning på mobilen; gå inte till skolan. Det har nämligen hänt förr.

sunday



Jag hälsade på min lilla mini-me idag och gjorde ett personporträtt i form av bildspel + intervju till Rörlig Bild-lektionen imorgon. Kom på att jag är dubbelt så gammal som henne nu, hon sa "ooooh, det får vi fira!" så vi gick hem och slurpade lite varm choklad. Good stuff.

Ja juste. Den massiva mängden snö som ligger på taket fann för någon vecka sen ett litet hål och tog sin chans att droppa ner hela badrummet. Vi lät bli att använda lyset, ifall det skulle explodera eller dylikt (...gå på dass i mörker=spänning i vardan), och skruvade & bände upp tröskeln för att förhindra mögel. Tröskeln svällde upp och det blev omöjligt att stänga dörren. Vi har nu hängt upp ett skynke som får agera dörr tillsvidare. För det första: jag hatar dig Vinter och alla problem du medför och för det andra: varför sker alla vi-behöver-din-hjälp-vaktmästarKaj-situationer Alltid precis när det blivit helg?

11 01 11




Har i läxa att välja ut ungefär 10 av 2134 Indien-bilder (lätt som en plätt alltså!), men dessa två sitter nog säkert i alla fall. Gillar livsnjutarn med stödhjulsmoppen!

those who laugh together stay together



Musikal-Victor & Klarinett-Hanna besökte min lilla lya igår. Vi slurpade julté och smaskade kladdkaka & morotskaka i timmar, gott! Lokalisera min elefant-tekanna som står på bordet, den är lila, väldigt söt men har en lite för liten öppning till tékulan..... men är man ute efter varmt vatten funkar den utmärkt. Victor gav mig en muntlig inbjudan IRL (eftersom jag fortfarande inte blivit en facebookare) till en konsert där han och hans vänner spelar. TJOHO, deras uppträdanden är några av årets höjdpunkter, så himla bra!

t v å t u s e n e l v a

...Trött efter en helvetisk 12-timmars tågresa där jag var omringad av både pessimistiska tanter och ostoppbara, skrikande barn. Jag och David kollade på Monsters Inc, han behöll lugnet med hjälp av ett par grymt isolerade hörlurar, jag däremot fick efter några timmar psykbryt på dessa människor och fick knipa ihop käkarna för att inte kasta gratis-baguetten som "gottgjorde det trasiga tåget, tågbytet och förseningarna" på dem.

...Men glad över Indien-almanackan jag fick i brevlådan häromdagen. Beställd från Photobox, G-R-Y-M kvalité!!


RSS 2.0