gäst(rikare) på besök

Full rulle senaste veckan, har turistat i mina hemtrakter tillsammans med svärmor & Davids syster Malin. Trodde ärligt talat att det skulle kunna bli aningen (jag menar extreeeeemt) påfrestande att bo fyra pers på 34 kvadrat men det har varit väldigt skoj. Om ett par timmar ska jag upp igen & flyga till Rhodos. Försöker därför avsluta en ytterst kaotisk kväll som helt oplanerat råkade bli skitstressig. Hämtade nyss upp tvätten, insåg att hälften inte är torrt (=panik!) men annars tror jag väl att jag lyckats få med allt viktigt. Haj & ivaj!

r h o d o s


Har visserligen inget emot att ha blivit lite rundare om baken men fick en smärre panikattack igår då jag insåg att jag blivit för stor för i princip alla garderobens shorts och vi åker till Rhodos om en vecka. Säljs det ens shorts i april? Tveksamt efter en titt på vädret men säljer man julpynt i oktober känns det plötsligt fullt möjligt. Hur som helst kommer det att bli fruktansvärt nice!

london calling

Har pluggat lite om massajerna & il-loogolalaklanen i Kenya (hur härligt namn!) och fläskat pizza, en ganska chill dag alltså. För att väga upp den toknyttiga kvällsmaten ska vi nu äta upp resten av en delikat kladdkaka som bakades för att Hanna kom över på middag men som jag sedan glömde bjuda på. Låter som en ytterst slug & ondskefull plan men var i ärlighetens namn inget annat än ett kopiöst misslyckande. Vi var nämligen busy med att boka biljetter till Victor i London, en rolig liten sommarutflykt att se fram emot!



april 13th



Ja, har ju uppenbarligen dissat bloggen lite då jag efter alla år av total ignorans till slut blivit facebookare (a little step for humanity, giant leap for me) men nu är jag tillbaka. Vi har nyss avnjutit världens goaste middag & som vid varje tacomåltid har jag konstaterat att livet inte vore det minsta fulländat utan guaccamole. Efter ett år utan utbildning i kombination med aningen för mycket fritid har en enorm pluggabstinens frodats inom mig och har därför släpat hem en trave Afrikaböcker från bibblan. Extra intressant då man snart är på väg till Egypten... Kenya... Sydafrika!

RSS 2.0