if you could read my mind you would say baby you were right



Har inte skrivit många rader senaste tiden som inte inkluderar david, men han har ett sånt rysligt flyt den mannen att jag är så illa tvungen! Idag ringde det från digital musikproduktion i Malmö och sa att han blivit antagen. Ganska oväntat då han var reserv nr 42 i somras. Kursen är på tisdagskvällar med start ikväll, ganska perfekt då David bara jobbar helger. Kul!!

Jag däremot blev utelåst, fann en spindel i håret och fick reda på att vi i Indiengruppen ska till massvaccinationen i Malmö på fredag. Hjälp, det är ju det mest skrämmande med hela resan!

fruktfrossa



De senaste dagarna har David flippat ut bland Hemmakvälls film-outlet flera gånger, och köpt hem en hel bunke film som väntar på att bli sedda. Majoriteten är dock Sci-fi och sånt trams som jag inte känner mig så lockad av att se, men lyckades till slut övertyga honom att köpa dramat The reader också. Jag har fått för mig att den är svinbra så nu håller jag tummarna för att den ska uppnå mina förväntningar. Idag shoppade vi loss på Coops fruktavdelning, så nu sitter David och skär kiwi för fulla muggar. Kändes gott att vara nyttiga efter att igår ha smällt i oss ett kilo godis.

förmågan att glömma bort

Fredagstrött & frusen trots fint väder  - när ska jag få använda mina nya gummistövlar? Har precis gjort en kopp Pai mutan (sånt dära té folk kallar torkat hö) i väntan på att det ska visas något bra på TV. Dagens tanke var att utnyttja tiden, vara effektiv och få gjort arbetsreportaget och handskakningsfallet och projektarbete och allt vad det heter, men det går sådär! Tror jag satsar på fredagsmys deluxe istället, med fotbad och hårinpackning och hela köret. Med vinbär/björnbär-ljuset vid min sida, såklart.

Har gått in i en Melissa Horn-period än en gång, så himla bra!

22 09 10



Idag åkte jag, david och pappa till Ikea. Fick givetvis med mig de obligatoriska grejorna man inte kan undvika att köpa efter att ha varit i detta mastodontvaruhus; doftljus och galgar. Fram tills idag var jag övertygad om att lakritsljusen var det absolut underbaraste en näsa kunde lukta, men detta var helt gudomligt, vi satt och sniffade på vinbär/björnbärljuset hela vägen hem. Fick köpt en ny hårfön också. Kände att det var på tiden att skrota den uråldriga, halvfungerande jag fått av farmor och ja, jag är en sån som GÄRNA slipper gå upp i gryningen för att håret ska hinna torka. Dessa morgonar hade det varit nice att vara skallig.

JAG SKA PRAKTISERA PÅ EN TIDNING I INDIEN I FEM VECKOR

MED JOHANNA OCH THELL, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!


Så fruktansvärt kul och spännande och intressant och nervöst och allt på samma gång! Vi skulle ju firat men båda två är på väg till Turkiet nu, så jag ska ut och äta något riktigt smarrigt ikväll med pappa (som om möjligt blev ännu gladare?) och fine-David!

looking deep into shallow water

Vaknade med tidernas värsta magont, funderade på att unna mig en mysig filmtittardag men kravlade till slut upp ur sängen, trampade iväg på min gamla 50tals-cykel och blev en stund senare påkörd av en bil. Det var inte lika dramatiskt som det låter, men vilken jävla morgon! Fortsatte mot skolan & fick gjort en moderat-redovisning innan chocken kröp ifatt mig och jag gick hem. Resten av dagen har varit slapp och bra, vi har suttit och nördat vid varsin dator och inhandlat en B&J's.

Lägger upp två vatten(+mjölk)bilder som jag först tänkte lämna in som fotoläxa, men jag vet inte, det kanske spårade ur lite. Ser mest ut som ett par creapy monster i någon slags rök..?



good news



David har fått jobb!!! Det firades igårkväll med en rysligt smaskig morotskaka. Som nu är slut, hehe. På lördag åker han hem och hämtar lite saker och på måndag är han här igen, underbart!

time never waits



Inte mycket variation på vardagarna nuförtiden må jag säga. Går i skolan från 8-16 varje dag och har körlektioner rätt ofta på kvällarna. Så de ynka timmarna jag hinner se David ser vi till att fixa lite vardagslyx som varm choklad och fotbad. Gotta love it. Ikväll bänkade vi oss i soffan, glodde på idol & gluffsade i oss sånna dära mjöliga vanlij-kola-godisbollar, enbart. Fick nämligen ett kilo sådana av min loverboy när jag fyllde år, och har till min förvåning inte ätit upp dom än. Har väl inte haft tid..

RSS 2.0