galanthus nivalis



ain't this life so sweet


Lyft, kånkat & frustat inför den efterlängtade bokrean som nu är igång men som jag buttert nog går miste om. Hasade iväg till vårldcentralen på grund av eventuell halsfluss, kom hem med konstaterad öroninflammation. Ipren blev idag en älskvärd vän efter många år av skepsis & förutom kåvepenin fenoximetylpenicillinkalium livnärar jag mig på soppa & halstabletter. Well well, nog är det nyttigt att må skit ibland. Plötsligt är det en självklarhet att vara lyckligare än lyckligast varje dag i all oändlighet bara jag blir frisk från möget.

1 2 3



Vi tänkte lyxa med restaurang & bio då vi varit varandras i tre år men råkade istället ta en eftermiddagstupplur på två timmar. David har feber, väldigt tråkigt givetvis men mitt egoistiska & osympatiska jag tycker det är riktigt nice att kunna krypa ner i en säng varmare än saharas öken. Det verkar inte bli någon volontärresa framöver så har istället köpt hem ett gäng tegelstensböcker. Att läsa är ju att resa, som det så fint heter.

nutella cupcakes



Senaste tiden har inte varit mer spännande än lite skorpknaper framför Masterchef & hickande under tedrickandet. Har inrett med tulpaner & bakat cupcakes för att överleva den energislukande vintern, annars går jag mest och väntar på mina vykort från tryckeriet, lanseringen av hemsidan samt svar från ett B&B i England som jag hoppas få jobba på ett tag.

RSS 2.0