midsommar



...blev hur bra som helst tack vare en blåbärscheesecake & två underbart roliga kids. Vår plocka-blommor-till-midsommarstången-promenad råkade på grund av det groteska regnandet istället bli en skräckinjagande & fasansfull snigelinspektion. Tova ansåg att mördarsniglar bör duscha av sig slemmet för att uppnå en människas freshness, och Malte som skakade av rädsla fokuserade istället (av någon mysko anledning) på min rumpa -som i hans ögon var "lika stor som universum" och "ganska så lös". Hehe ja... har givetvis känt mig otroligt snygg & vältränad sedan dess, vore ju märkligt annars.

@ l o n d o n


Vår lilla weekend hos Victor i London har såklart varit helt galet underbart bra! Beyond legendary. Men jag som brukar använda brevbäraren som väckarklocka vid 11-tiden är sjukligt trött efter fyra tidiga morgonar, fullspäckade dagar & lite sömn. Sitter nu med en envis tredagarshuvudvärk men det är lugnt för vi har haft så himla kul. För att nämna ett par saker: åt mitt livs godaste (& dyraste) frulle, sett skräckteatern the woman in black & strosat runt på Columbia road, Brick Lane, Camden market ect ect. Bilder kommer när jag har börjat fungera som vanligt igen.

little broken hearts

Idag beordrade jag karln min att "skaffa" Norah Jones senaste platta little broken hearts som jag suktat efter ett tag. Helt okej, men bra mycket sämre än den genialiska feels like home, som i princip är den enda skiva jag spelar om jag mot förmodan får för mig att lyssna på musik. Är en väldigt boring människa ur den aspekten. En gång under den fina tiden som trogen musikare satt jag i en fullsatt buss, lyssnade på ipoden & hörde därför inte att mobilen ringde på högsta volym gång på gång på gång -med hakuna matata som ringsignal. Å, hemska minne.

Har också träffat Hanna idag för att fixa lite inför Londonresan, åker ju om en vecka! Sjukt skoj. Känns dock lagom tryggt att ryanair "i regel inte överbokar sina plan, men att dom om det ändå skulle ske kommer att fråga om det finns någon frivillig passagerare som kan tänka sig att avstå från sin resa mot betalning". Ehhhm.

RSS 2.0