whatever killed our love



Min före detta älskade lilla Asus har börjat kolappsa, sakta men säkert. Igår strejkade Photoshop så jag avinstallerade det, men det finns inte tillräckligt mycket plats för att installera det igen. Kul, verkligen jättekul. Och David tog med sig sin till Gävle så den kan jag inte heller snylta på för tillfället.

Annars rullar det på. Igår såg jag John Cleese (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och Arj Barker (vem?) på TV-inspelning till Robins. Visas på lördag. Roliga snubbar, jag satt med ett flin på läpparna i 90 minuter. Nu ska jag springa (as always) till bussen och vara med Tilda!

carrying the world upon my shoulders



Lägger in en bild på musikalstjärnan Victor som är så himla bra! Såg teatern Sårskorpor igår där Victor spelade en äkta engelsktalande cooool-dude-deluxe. Grymt manus med fint budskap. Fick mig ett gott skratt också när den grovt skånske vaktmästarn fann en liten hamster och döpte den till prutten. Jag hatar sånna situationer där alla andra har skrattat färdigt åt det roliga och återgått till sitt sansade beteende och man själv verkligen inte kan sluta. Man tvingas tänka på något annat men desto mer man försöker desto roligare blir själva grejen. Händer alltid på de mest olämpliga stunder.

full av hepatit

Idag åkte jag till Malmö med mina blivande åka-till-Indien-kompisar för att vaccineras. Fick två sprutor, en i var arm, och två doser drickvaccin med mig hem (säkert asgott). Sticket var väl inte riktigt lika fasansfullt jag föreställt mig, men smärtan efteråt.......... God. Trodde det skulle släppa efter några minuter men det har bara blivit värre under dagen. Har gjort en displeased min i flera timmar nu medan samtliga här hemma har fått bre mina mackor och röra min oboy. Nu sitter jag i soffan och dagdrömmer om varma Bangalore & allt som hör till. Det är minsann värt lite smärta! Tänkte först skriva blod svett och tårar, men nä, riktigt så illa är det inte. Känns faktiskt helt okej så länge jag sitter prick still och inte rör en endaste liten fena.

RSS 2.0