greetings from hedesunda



David jobbar typ varje dag. Det visste jag visserligen innan jag åkte hit, men då tänkte jag "ja, vad härligt, det är sommar & jag kan ligga och sola hela dagarna", och tryckte ner massa bikinis och shorts i väskan med en förnöjd min. Nu har jag varit här i över en vecka och solen har hittills uppenbarat sig EN dag. Ja... Istället får jag dagarna att gå genom att slasa runt här hemma och umgås med katten Abra (a k a kattsiken), lösa sudoku, titta på gamla disney-filmer, länsa skåpen på godsaker och vänta på att mannen i huset ska komma hem. Då kokar vi ihop en redig husmanskostsoppa av potatis (eller så blir det chipsmiddag). Borsett från att det ibland känns som att jag blivit hemmafru/pensionär på förtid så har jag det himla bra här hos kärleken.

παραδισ καρπατηοσ








Pigadia var litet, jättemysigt och relativt oberört. Inte alls mycket turist-shiznit som på t ex Mallorca. I mitten av veckan fick jag veta att detta var öns huvudstad, helt knäppt! 2000 invånare, det är ju ungefär som.. ja, bra mycket mindre än Sjöbo/ Tomelilla. Idag har jag fikat med mamma och packat upp väskan, för att kunna packa den igen. På onsdag åker jag till Gävle!


I think I might be headed for a great time



Om tio minuter drar vi till Malmö för att få några timmars sömn, imorgon förmiddag är jag på den finaste plats jag kan tänka mig. Förra gången jag var på solsemester ville någon creapy guy köpa mig för ett antal kameler, en annan gång blev jag erbjuden jobb. Undra vad som väntar denna gång, hehe! Håller alla mina tummar för att jag inte ska glömma minneskortet där eller på något annat sätt inte få med mig några bilder hem. Det har ju hänt förr om man säger så..... CIAO!

one in a million



Idag har jag packat ner det mesta till Grekland. Det har nog aldrig gått så bra att packa en väska i hela mitt liv. Vanligtvis velar jag fram och tillbaka med varenda plagg i flera timmar och när jag äntligen är färdig har jag tryckt ner halva garderoben. Idag sa det poff, så var det färdigt. Underbart. Jag har förresten märkt att jag blivit min egna motsats flera gånger den senaste tiden. Till exempel så doppar jag mig i havet flera gånger om dagen (och stannar kvar i vattnet längre än en milisekund), istället för att ligga och pressa tills jag kokar. Och så läser jag. Jag brukar aldrig läsa, men någon gång per år får jag värsta infallet och slukar flera böcker i veckan. Så nu har jag bunkrat upp rejält till resan. Ah, vad härligt det ska bli!!!!!!!

peace & löv



Idag har jag, hanna & victor åkt runt och fyndat i alla Malmös second hand-affärer och ätit världens godaste räk/avokadosallad. Och pappa har fixat biljetter till Karpathos, på söndag åker jag!! Helt underbart.

I won't turn my life around, 'cause I like it up-side-down



Idag hade jag en såndär fruktansvärd natt/morgon där man sovit några ynka timmar, vaknar vid sex för att det är ljust och när man ääääntligen lyckats somna om väcks man. Oftast av något oviktigt sms eller liknande, men idag skulle vi till Malmö och provköra en Lamborghini. Hur tuff som helst! Perfekt nummerplåt hade den också, hehe. Sen cyklade jag ner till stranden och stekte lite. Bambu-liggunderlaget ramlade såklart av på vägen dit utan att jag märkte det, så fick ligga på stranden. När jag cyklade hem fick jag med mig typ tre liter sand i brallan. Stickigt.

I love you, stupid


the country that colored your eyes




Igår åkte jag till Köpenhamn med kusinerna. På experimentariumets byggarbetsplats sprang de givetvis runt i extas tills svetten flödade. Sen gick vi på stan (påminner sjukt mycket om London, ska verkligen maka mig dit lite oftare än en gång var tredje år) och glufsade i oss vegetariskt. Jättebra dag. Bortsett från det smarta draget att ha på sig nya, vita skor i närheten av en fyra-åring vars största nöje är att stampa på fötter. Idag är jag lika pigg som Malte på nedersta bilden så nu ska jag slänga mig i soffan och titta film. Imorgon ska jag på 60-årsfest och skämma ut mig inför säkert hundra människor. Ångest.

RSS 2.0