burning destiny



I fredes krockade jag med den jävla bommen (jag visste det!) och sedan med en tant på cykel. förhoppningsvis blir morgondagen lite bättre, även om jag har svårt att tro det. Schemat som delades ut är helt värdelöst, och innehåller lika många studiepass som lektioner. om inte fler, god damn it! klassen har utökats med fem elever, varav en kille som är utbytesstudent från USA. Kul att ha engelska med en sån snubbe, jorå!

Som grädden på moset har jag redan tappat bort min skåpsnyckel. Det har gått EN dag, what's wrong with me! Jag och johanna kom överrens om att jag borde ha en meter-stor nyckel hängandes runt halsen. dygnet runt.


ain't this life so sweet




Heeeelt underbart på stranden! Cyklade fetemycket "vilse" bara för att slippa alla skolutflykter, men hamnade till slut på ett jättemysigt litet ställe. Låg under molnfri, blå himmel, lyssnade på Billie the vision and the dancers (jag har blivit kär, igen!) och käkade en halv påse jordnötsringar. Det var som.. tunisien, utan alla försäljare som trycker ner blommor i mitt linne och blir förbannad när jag inte tänker betala.

iaf, när jag varit hemma en stund märker jag att jag bränt mig. som fan! Resten av eftermiddagen tillbringades med naturell yoghurt utsmetat på kinderna. Förhoppningsvis dämpar det sig lite tills imorgon..

godmorgon

Jag hade en outhärdlig smärta i benen efter allt traskande igår, och kunde därför inte somna. Istället spenderade jag halva natten med att läsa slumpmässigt valda (mamma hatar när man säger engelska ord som "random", och fasar inför den  tid då vi ungdomar har glömt bort hur man säger det på svenska. så här har du mamma; ett svenskt och hederligt ordval) bloggar. Mer eller mindre bra, men det var faktiskt underhållande! till skillnad från den här smärtan som inte verkar vilja hoppa av mig för allt i världen. Jag grubblade länge på om det ändå inte är möjligt att krypa ut ur sina ben. I guess not.

idag är min sista sommarlovsdag! jag vet faktiskt inte vad man ska skriva om det, men det känns inte hemskt iaf. Anyhow, jag cyklar till stranden idag! det påstås vara fedevarmt.

haha

"Igår gick vi till ett köpcenter . Och jag köpte en skolväska . Så ni som känner mig och läser. Förbered er på att jag kommer med en helt ny skolväska"  /11-årig bloggare

som sagt, glöm inte att förbereda er


@ lund



rolig dag! och jag har, efter långt om länge, fått min lön. woho, PARTEY!


tuesday, august 25th

 my precious!

Jag doppade luggen i färgburken och totalförstörde mina mjukis. men det var det värt, 2 av 3 väggar är färdigmålade och rummet blir förmodligen klart imorgon! :) Såg på trean att det är Sagan om ringen-maraton i helgen. Kanske på tiden att jag faktiskt ser någon av dessa filmer, det börjar kännas ganska dumt att citera något jag egentligen inte har någon koll på överhuvudtaget. mammuten ringde och sa att hon saknade sin lilla dotter, så åker nog dit i helgen. och låter mig plågas av gollums hemska stämma. uuih.

imorgon ska jag åka buss till civilisationen med johanna. vi ska träffa victor & hanna, och det kommer att bli awesome!

bommen i parken gör mig glad

Jag har kommit på att bommen i parken (som jag vanligtvis HATAR för att den är så smal att jag tror jag kommer ramla och bryta alla ben i kroppen/dö varje gång jag cyklar genom den) är helt underbar! I'll tell you why. När man cyklar från centrum till hem måste man cykla uppför den sadistiska backen (jag lovar, den är säkert 80 grader brant) . Bommen står precis där backen börjar, och eftersom den är så overkligt smal, måste man cykla väldigt försiktigt, vilket betyder att man tappar all fart man lyckats få upp tidigare. och Vem kan cykla uppför en backe utan fart? Ingen. Så tack vare denna bom behöver jag längre inte skämmas över att jag hoppar av cyklen och går upp för backen (det ser tantigt ut), vilket jag gjort så länge jag kan minnas. Så efter min upptäckt är jag dig evigt tacksam, bommen!

..and she has done it again!



I år blev han 14, den lille spillevinken. Grattis! Det känns lite dumt att vara helpank vid sånna här tillfällen (7 spänn räcker ju inte så värst långt), men å andra sidan, vad brukar jag få av honom i födelsepresent? Älg-gosedjur från willys, värde 10 kr. He knows me too well, doesn't he! Förresten hade jag namnsdag igår, så halva tårtan är ju till mig. Kan man säga..

Gårdagen "firades" på stranden. Så himla härligt att det är fint väder sista veckan i augusti! Och en sak till, jag fyller år nästa vecka! det hade jag helt och hållet glömt bort.

peacefulness in a world full of life



bildsummering!


Jag klippte en levande människas hår för första gången i mitt liv. Gulp!

cyklade 2,5 mil av Göta Kanal på ringrostiga cyklar. Gissa om jag hade ont i rumpan resten av veckan!

åkte Världens minsta färja! Tur & retur för 1 kr, inte illa!

paddelipaddlade till sandviken. once again.

Cyklade till Hallerud och nallade körsbär. Stor stad det dära (4 hus. max)

här orkade vi inte paddla någonstans,så det blev en fika på bryggan istället

Jag lärde mig att tycka om pizzor som innehåller lite mer än bara ost. Parteey!

åkte tåg till grandpaaa's place


såg utebio i halmstad, mysigt! Usel film, men äsch.

väl tillbaka i Skåne, såg vi bl.a. Mika på Malmöfestivalen! Supertrevligt att träffa godbitarna johanna, hanna & elvira igen.
 
sen passade vi på att blåsa omkull vid havet.


och till sist.. jag firade ett halvår med världens underbaraste David <3

back on track

I förmiddags åkte David (mannen som medvetet cyklar i ALLA gropar bara för att han tycker om när jag säger "ajdå!!") hem och min värld nedgraderades till ett väldigt mörkt & dystert litet place, trots solen som sken och var underbart varm. Jag gick förbi en sorgsen gatumusikant spelade en sorgsen melodi på sitt sorgsna dragspel, dagen i ära. Behöver jag skiva mer eller ni fattar redan nu att jag inte mår tjabbadabbadoo?

Från det till något helt annat, är det taskigt att köpa en deo i födelsepresent? Bilderna som ploppar upp i mitt huvud är från säsongsavslutningen av Robins 2008 (som jag förgäves försökte hitta på youtube/svt), där han fyller år och de ger honom ett 20-tal presenter, som alla är hygienartiklar. Tandborste, munskölj, tandpetare, tungskrapa med mera. "nämen tack, tack så mycket! .....försöker ni säga något med det här?"


anyway. Vi hyrde den nya wallander i veckan (okej, jag var hemma och snörvlade som en liten snorboll, och david cyklade iväg och hyrde den) och GISSA VEM SOM ÄR MED PÅ OMSLAGET?!  okej..inte jag. Men Louise! och jag står bakom Kurt (god damn it) Filmen var fedebra, se den!

imorgon är jag lyckligast i världen

Jag var ensam hemma ett par dagar, och blev, out of nowhere, extremt nyttig! Istället för att få en pizza hemkörd föredrog jag att koka fullkornspasta, broccoli & morötter. Who does that? Och nu när pappa kommer hem, ja då, då går jag minsann och köper mig en kebabrulle där fettet flödar. Ingen logik här inte.

Igår kom tilda hit och gjorde mig sällskap, och idag var jag med jonatan! Det började med en glass i parken, där han berättade om sina gayklubb-upplevelser från Birmingham, och slutade med att han köpte en jabbadehutt-plastleksak på en random loppis för en femma. Haha!

och nu...det bästa av allt; JAG ÅKER TILL DAVID IMORGON! galet, så galet! Det kommer att bli underbart, som alltid. Jag älskar honom!


RSS 2.0