roadtrip time



Långvarit besök på G (David) så sitter inte så mycket vid datorn och häckar nuförtiden. Igår sa han "come on you girly girl, nu är det roadtrip time!"  så vi satte oss i bilen och puttrade iväg till Simrishamn, Kivik och lite små byar där emellan. Fint! Vi käkade lunch i en kiosk där två korvar & mos kostade 42 kr, två korvar med pommes 72 och ett helt hamburgaremeal 45. Eh..... ja. Nu ska vi till city och byta en jacka jag impulsköpt, den är lite granny-style.


I am because we are



what if heaven and hell decide that they both are satisfied



Idag träffades gamla gänget för att se Victors sommarshow, det var grymt!! Sen åkte jag hem och slevade i mig grädde & jordgubbar, som nog är det absolut godaste som finns.

it's a joke, i suppose

Första dagen på sommarlovet har bokstavligt talat sovits bort, och nu är jag såklart pigg som en lärka. Duktigt att vända dygnet när lovet knappt ens börjat. Ligger i sängen, väntar in John Blund och känner mig som ett enda stort plåster. Jag hade på mig gladiatorskorna a.k.a. djävulsskorna igår och har nu fem köttiga sår på tårna, IGEN! Och för några timmar sen när jag lagade mig en skitgod sallad passade jag på att skära av mig en bit tumme också. AJ!!!!!!! Ibland är man så fruktansvärt onödigt klumpig.

Lägger upp en somrig bild som får kompensera pissvädret.


sommarkonsert!




Dags för en uppdatering kanske, hehe. Igår var jag och lyssnade på lillebrors (som blivit värsta pimpen med brudar i släptåg..?) konsert. Stämningen var helt underbar. Per headbangade med sitt nya fluff och Cabbe & Totte hade fullt upp med sina påhitt. I en låt marcherade de fram och tillbaka på scenen med polishjälmar och maracas, i en annan stod Totte mitt på scenen och såg allmänt skum ut, för att i slutet lyfta upp en gong-gong. Haha.

Idag slutade vi tvåan och jag har förmodligen satt min sista fot på Österportgymnasiet. Feels good! Ska grilla med några från klassen ikväll så nu ska jag bege mig ut i det underbara, typiska skolavslutningsvädret (regn) och köpa mig en redig stek.


RSS 2.0