a great, terrible, short and endless thing



Älskar nätterna. Det händer bra saker då, fina saker. Ibland oförutsägbara. Jag brukar gå ut och lägga mig i gungan för att rensa huvudet, lyssna på fåglarna, titta på månen, "bli ett med naturen" och sånna poetiska hippie-sysslor.

hjärtebarn växer inte på träd




Bra helg! Sov hos favvokusinen & släpade med Hanna på filmvisning i Malmö. Det var grymt! Imorse kom jag med den brillianta idén att cykla till skolan för att inte behöva stressa så mycket. Vad jag inte tänkte på är att det var så länge sen jag cyklade att jag inte ens kommer ihåg hur min cykel ser ut. Gick fram till en grön som såg bekant ut och försökte förgäves låsa upp den. Sprang upp för trapporna och gormade åt pappa att låset inte funkar, helvete också, sen sprang jag ner igen och gav det ännu ett desperat försök. Rusade till skolan i sista stund, precis lika stressigt som alla andra dagar. Nu vet jag att min cykel är blå, så får göra ett nytt försök imorgon. Ikväll går Dum & Dummare på TV, haha, det är en film i min smak det!

sometimes getting lost is the only way to be discovered

Idag har jag ätit årets första 88:a, suttit i hamnen, andats havsluft & min albino-hud har absorberat lite solstrålar. Att jag sen behöver vara ute konstant i tre veckor för att det ska synas är ju en annan femma. När jag kom hem tänkte jag "ah, vilket perfekt väder för en fotopromenad!" ,men hann bara runt husknuten innan batteriet strejkade (fruktansvärt irriterande, får nog överväga att köpa ett pissdyrt extrabatteri ändå). Sen somnade jag. Blir alltid lika nojig av att sova på dagen, när man vaknar är man så lost in the woods att man inte vet vilken dag det är och tror att man missat något superviktigt. Imorgon ska jag nämligen få en inblick på hur framtiden kan komma att se ut. Det är lite nervigt, och varje gång jag tänker på det hör jag Anna Ankas röst som säger "and DON'T fuck up!"  Huui.. scary stuff.


let's make this day a good day

Jisses vad det har blivit varmt! Så underbart att kunna skrota jackan & tralla runt i ballerinor. Gick inom en second hand på vägen hem och fyndade bland annat en spaghetti-plåtburk för endast 10 riksdaler. Tror jag svänger in där lite oftare, jaedå! Nu lyssnar jag på gamla godingar & skriver psykologiuppsats. Vilket ultimat ämne det är egentligen, man får ju svar på allt.

Skitsnygga, skitdyra plåtburkarna i London på bild. Stället lär ju vara himmelriket för plåtburksälskare (jag, besatt? nää..)

happy is what happens when all your dreams come true












Låter bilderna berätta, men måste också skriva att vi medverkade i ett guinness rekordbok-försök genom att få gratis manikyr! Jag kunde verkligen inte se mig själv gå in på ett sånt ställe, men det var trevligt. Hon som gjorde mina naglar var dock skitkass och målade utanför typ 15 gånger per nagel.... men ändå. Det var en häftig upplevelse, och ovanpå allt detta sitter det en pirat mitt bland oss och får sina naglar filade, haha!

Sanne var i extas och sneakade till sig några t-shirtar som vi poseade i på kvällen, lite övertrötta & fnittriga. Övertrötta & fnittriga blev vi såklart också i tunnelbanan under rusningstrafiken där alla står som packade sillar. Inte jätteuppskattat.

back in business

Sådärja, nu är jag hemma från London! Det är verkligen det bästa jag gjort på länge, precis allt har varit helt rätt. Vi har inte sovit jättemycket de senaste dagarna, så jag och victorponken unnade oss en riktig slapp morgon med nyinköpt London-té & filmtittande i soffan. Åkte hem till min lya på förmiddagen och nu har jag precis kommit tillbaka efter en liten tripp till mitt kära Willys, för sista gången ever! De byter lokal nästa vecka så kände ett litet behov efter att ta farväl & köpa en godispåse eller två. Blev dock inget gott eftersom hyllorna var nästintill tömda. Nu: krypa ner i min efterlängtade säng & smuttra té!

catching up

Om fem dagar är jag i London!! Pappa kom in imorse och gav mig passet, vilket jag inte tänkt på överhuvudtaget. Jisses, hur ska detta gå? Nu är det skrivet med stora bokstäver på packelistan, så förhoppningsvis kommer det med på tisdag. Känns som att jag får ägna hela helgen åt att planera, packa och fixa allt i minsta detalj, så att jag inte glömmer något annat viktigt. Har blivit så himla virrig på sistone, förra veckan gick jag t ex till skolan när vi var lediga... det är ju bara pinsamt. Jag får väl börja äta sånnadära fiskpiller. Eller sluta väcka mig själv om nätterna och inbilla mig att väckarklockan ringt.

helg med mini-me

Haft en jättebra helg med lilla Tovis. Hon ville se Talang, men hade aldrig sett en valborgsbrasa förr så vi skyndade dit i reklampausen. När vi kom fram fick vi vända igen för att gå hem och hämta kameran som jag givetvis hade glömt där. När vi kom tillbaka såg jag att jag inte fått med mig minneskortet, så då skyndade vi hem igen. Men då hade Talang tagit slut. 

Imorse såg jag Tovas skridskouppvisning och fick för första gången uppleva att någon tappar hakan över att jag är "så stor". Haha, hur gulligt som helst. Showen var bra, underhållande & innehöll ett och annat rumpfall.


RSS 2.0