jag behöver en ostskive-slap


...så att jag går och lägger mig omedelbums. för det är såhär jag ser ut för tillfället.
(klockan är 10, jag måste plugga samhälle & NO, jag sitter och ritar av mig själv i paint.........?)

hade precis en trevlig sitta-på-bänken-utanför-konsum-stund, te, pasta& ostsås-stund med elvira, :)


hejhej förkyldning

Efter en dryg krålmotionssimmlektion tänkte jag lyxa till vardagen lite genom att ta stadsbussen hem, även om jag fick vänta på stationen lika länge som det tar att gå hem. Men äsch, det är ju så bekvämt och varmt att åka! Så där stod jag ett bra tag med genomblött hår och frös. När bussen äntligen kom trallade jag dit för att dubbelkolla om det var min buss eller den andra 3an ( "jag vet ,vi döper 2 helt olika bussturer till samma namn för att förvirra allmänheten!" ) , vilket det inte var. Suck tänkte jag och väntade ytterligare några minuter. För nej, jag tänkte minsann inte dubbelkolla med bussis om vart den skulle åka, jag kan ju faktiskt läsa skylten själv. Efter att den åkt iväg förstod jag att det varit min buss ändå. Stod kvar ett tag till och funderade på om det är vetenskapligt bevisat att det är omöjligt att telepatera sig, eller inte. Kom fram till att ja, det är det nog, och gick till Pressbyrån för att värma mig någon sekund. Det slutade med att jag handlade en Fanta exotic med mina sista mynt, i hopp om att släcka törsten efter simningen. Ångrade mig sekunden efter då jag insåg hur kall den var, och att det fanns jättestora fluffiga kanelbullar jag kunde handlat istället. damn! och nu känner jag hur otroligt bra min dag och mitt inlägg hade passat in i intresseklubbens intressearkiv. men jag är glad ändå, jag har ju min Fanta.

Snart kommer elvira! och nu är det dags för en Malva-special eller tretton.

you and me song



bra band, mysig musikvideo, snyggaste skivomslagen, enjoy!
plågas just nu av en svenskinlämning som ännu inte existerar. hur svårt kan det va? för svårt, tydligen. det namnlösa dokumentet tycks gilla sitt ursprungliga utseende (vitt, vitt....vitt)


för alltid i en vecka



inga ord, bara känslor.
varenda minut av veckan har varit galet bra, jag kan inte beskriva hur underbart det har varit! Ni skulle varit med, helt enkelt. och hur underbar är man inte som fixar frukost på sängen (inklusive te!) & sjunger min favoritlåt? visserligen sov jag & missade allt, men ändå, jag smälter :D i måndags åt jag en Ben & Jerry's för första gången i mitt liv. mja,...jo.., den var god, dock inte värd 50 riksdaler. Men jag gillar ju inte ens glass, det kan ju vara där felet ligger.

skola idag, helt okej helt okej. Åsa berättade om projektet nästa vecka då vi ska publicera nya artiklar och ljudklipp på en webbsida varje dag. mitt projektvecka-pepp ligger nergrävt på botten i en lagom djup grop. Sen smugglade jag in david till matsalen, köttfärssoppan, plättarna & sylten (som troligtvis legat och ruttnat i kylskåpet sedan alla hjärtans dag.........tack mattanterna, det var väldigt smarrigt) Efter skolan åkte vi till malmö för att lämna över honom till ett x2000 tåg. Inte najs. Jag däremot placerade min bakdel på ett simpelt pågatåg, uttittad av äldre män som i hemlighet roades åt min fina jag-är-ledsen-fundersam-trött-och-hungrig-som-fan-min. ingen hit!

update: min blinde granne är nog inte blind trots allt. det är nog bara en ren slump att han har en hund och en käpp. (yeah sure!)  det var lite synd, muttrar malva och tror seriöst att hon gjort värsta scoopet (lägg märke till att jag bloggar och repeterar mediekunskapen som jag har prov på i morgon. är vi pepp; NÄEE!).


tårta!



idag har jag varit gullig och bakat värsta tårtan! :D ehe ehe. ja, det är väl ungefär det enda jag gjort.
snart Malmö, wihoo!

Mr. Moon - Mando Diao


http://www.youtube.com/watch?v=UlaMwGNAbiI&feature=related <------hahahahah

beyond happiness


19 timmar & 50 minuter kvar! GALET!!  :D

idag har jag tvättat och slitit som en gnu, om man bortser från timmen jag gick på stan med elvis och timmen johanna kom över på en kopp green mango-te :) trevligt! Använde min nya mössa idag och märkte hur sjukt konservativ jag är som fortfarande hellre använder min gamla, äckligt slitna mössa. Tanken har till och med slagit mig att gå till lindex & köpa en likadan. fy vad tråkig jag är! imorgon ska jag till lund (1,5 timmar på en skånetrafikenbuss, oh yes!) och träffa mamma. Sedan till malmö och träffa david , la la la la :D godnatt & puss!

ps. mina fjädertrosor är inte längre borta! wiho!

how we walk



ingen toppenbra musikvideo kanske..............he he.......men låten är! (mando diao- how we walk)
nu ska jag kura ner mig i sängen, ciao!

blind och galen eller bara galen?



Shoppade med Johanna i Malmö idag, jätteskoj! :) köpte mössa på indiska, cheapmonday-jeans, cheapmonday-trosor (2 för 38 kr, jadåååee!). Mina andra snygga fjädertrosor är ju försvunna. host host, *tittar på elnis med en menande blick!* :D

Dagens upptäckt: min gubbgranne, som är blind (100% säker på att han är blind, han har hund och vit käpp!), hoppade in i en saab, och körde iväg! KÖRDE! Och han har inte kommit hem än så jag är nästan säker på att han krockat och ligger förlamad på sjukhus, den stackarn :(  nej, men antingen har han nedsatt syn, som borde vara väldigt extremt nedsatt i med att han faktiskt har käpp & hund. Eller, så har han bara det för att skoja med allmänheten? Mycket möjligt. Det hade jag också gjort om jag var gammal och ensam och bott i Ystads lugnaste område. Mest bara för att se hur andra människor ser på en :D åh, vilken grej!  lite pinsamt för victor i så fall som en gång knackade på balkongfönstret när han gick förbi. malva: men göm dig!   victor: men åååh, han är ju blind! ......................eller är han? ska nog fråga nästa gång jag ser honom. Om han nu inte har krockat.
<-------bildbevis!
(ja,jag vet, lite väl överdrivet att krypa ut på balkongen som en jävla paparazzi)

kabom?

Taco andra dagen i rad... Min mage är nära sprängningstadiet nu, och här sitter jag och pregar i mig godis från Hemköp (mitt IQ kan inte vara högt). Jag hatar hemköp, godiset är ju gammalt och hur hårt som helst! så om du ser en tandalös malva med stor kula på magen i morgon vet du varför.

Det var jätteroligt igår hos vippo & hanna! Vi kollade på Bolt. den var inte så sevärd, även om hamstern Rihno var jätterolig :) sen tittade vi lite smått på melodifestivalen & skrattade åt bidragen som blir sämre och sämre för varje år. Och visst är det synd om Amy Diamond som aldrig kommer att komma ifrån sin image jätteung söt flicka som sjunger bra.

fredagen den 13e

..var inte så hemsk, bara allmänt dryg.
När sista skoldagen innan lovet äntligen var slut, skulle jag, rick & johanna inviga det genom att åka in till malmö och shoppa. Det gick inte så bra, dagen i ära, för att tåget blev inställt. (skärpning skånetrafiken, det är en decimeter snö och ni ställer in tåg?) och jag som just hade matat biljettautomaten med 47 kronor. Dags att skaffa foto på färdbeviset kanske? På bilderna ser du hur sura vi blev över att få gå runt i Ystad istället för Malmö. men det var trevligt det :) drack en mammas mirakel dåja. puss!






"du är en oas i tråk-öknen"

dagens!

*david ringer*
*elvira skuttar upp i taket som om eld satte fyr i hennes stjärt, skriker utan ljud, viftar med händerna, springer runt i rummet, gömmer sig bakom min säng, smyger upp lite och tittar på mig med sina finurliga små söta ögon, ler så hennes mungipor nästan sprängs*
*malva lägger på*
*elvira skuttar tillbaka, dunsar ner i sängen bredvid mig*
-Jag har alltid önskat att du ska ha en kille med fin röst, malva!


i fell in love with the seaside


BÄST!

Dagen har delvis spenderats med rick, louise & johanna. Vi placerade våra bakdelar i myshörnan på Snuggles med en kopp mammas mirakel i handen (slurp). trevligt! efter det gick vi en stund på stan tills jag fick veta att elvira redan var och väntade på mig utanför min lägenhet. la la, jag är så hemsk! Då traskade jag och rick hem i snöblåsten & välkomnades sen av en elvis som satt och mös med rycki resten av eftermiddagen :) gulligast! Vi satt på balkongen och var snygga...... drack te.....torterade mina tulpander......åt chokladmackor....visade min dolda starke adolf-sida........mja. sen åkte ricky hem & då åt vi torra smörbullar. inget att rekomendera.


Band Of Horses - The Funeral



helt okej,helt okej.

ordinary world

"Jag mådde jättedåligt när jag var liten för att jag inte hade några löss. Alla andra barnen hade ju det... jag tänkte jaha...tycker inte ens lössen om mig..? "  /Ricky
Sen pratade han om att gära helikoptern när man har flatlöss, hahaha, så äckligt, så roligt. Strax efter släcktes lamporna i skolan och Johanna sa till mig att springa i korridoren för att sedan kunna säga "Jag sprang i skolans korridor när det var kolmörkt". Så jag gjorde det, och nu i efterhand tänker jag på hur coolt det egentligen var? Slutsats: inte sådär jättecoolt.

Efter skolan traskade vi till Al- Humdi och köpte varsitt enkronorstuggumi, för att slippa frysa tårna av oss ute i snöovädret & för att slippa utnytja Al- Humdi för att han har en varm affär. Johanna köpte kanel. KANEL! kan det bli äckligare än kanel-en-kronors-tuggumi?! nä! Men nästintill, jag köpte äppelsmak & det smakade 3 år gammalt diskmedel. Yummi.

Det här är den nya låten vi bestämde oss för att spela i bandet, eftersom samtliga totaldissade mitt & victors Beatles-förslag. Refrängen är najs!


När jag gick till RoP (Rock och pop) såg jag en bil som hette ROP. När jag gick hem genom parken, galet genomfrusen, ser jag en bil som heter UGN. "ha ha, jag är varm och skön, det är inte du".  och ja, jag vet, jag måste sluta med mina titta-på-nummerplåten-på-varenda-bil-jag-ser-tvångstankar. Men det är kul, & den bästa jag har sett hittills är ju lätt PAJ.

länge leve margherita

Ända sedan jag råkade få tag på fel pizza på lägret i åttan och råkade smaska i mig en tugga av Oskars pizza, har jag tänkt  "åh vad gott det är med oxfilé & bearnaisesås- pizza!" . Idag beställde jag en oxfilé och bearnaisesås-pizza, & det var inte gott! Jag har gått och längtat efter en god pizza i flera år, vilken otrolig besvikelse. så nu tänker jag äta margherita föralltid. Sen vann jag på en trisslott, jatack! :)

burden

För trött för att tänka,för trött för att göra.
Det mest avancerade jag gjort idag var att rita en DJ-kråka, tant och klumpig varelse i illustrator. Man gör verkligen mycket nytta på media, jadååe! På NO:n kollade vi på rödlöks- och morotsceller. Väldigt.... lärorikt? Efter det gick jag hem till Elvis & drack en kopp te. Ovanligt, jag vet :) Om nio dagar kommer David, jag längtar!




Ditt val, dina bekymmer.


let it be (across the universe)




Smörbullar i ugnen, det gillas!
Update: jag mår väldigt illa efter alla smörbullar.

what you could have done, what you should have done



Åkte till vippdipp igår med johanna & hanna, skoj! :D Vi kollade på the love guru (hahahah) och boogeyman! Den va rätt bra, men det roligaste var att reta victor som satt med kudden i ansiktet och var skiträdd :D Sen lyssnade jag & victor på sorglig musik och tittade på sjuan-bilder tills vi var för trötta för att hålla ögonen öppna. Jag såg ut som en liten hippie (varför berättade ingen för mig hur jag såg ut!) ,men victors röst klår ändå allt, hahahaha! Vid halv ett bäddade jag ner mig i soffan och halvsov medans victor spelade Fuck her gently på gitarr. Mysigt!

Idag har jag bara slasat runt i långkallingar & käkat frulle. Dags att klä på mig, ska snart ta bussen hem :) ha det fint!

can not help but smile

Efter simningen (skitkul) och en låååååång stund i bastun åkte jag till Lund med Johanna, för att träffa hennes kompis Agnes och två kompisar till henne, trevligt! :) En anledning till varför jag földe med var att jag ville köpa den dära skitsnygga plåtburken som jag sett genom skyltfönstret en gång. Första gången jag var där var en måndag. De hade stängt på måndagar. Andra gången jag var där var en fredag. De hade stängt på fredagar. Sista gången jag var där var idag, och idag fanns inte burken kvar! wuuääääh! Köpte ett linne och en grön mössa istället ,som egentligen inte var så snygg. men äsch.

I samma affär stod det en äldre man som provade en jacka & mumlade om och om igen "hahahaha, den är för kort i ärmarna!" till sig själv. När det gick någon förbi honom sa han samma sak till den personen, som då skrattade tillbaka mest för att vara artig, och gick sedan snabbt där ifrån. Jag kunde inte sluta skratta så jag fick också gå där ifrån.

På vägen hem somnade vi. Att somna på bussen är så himla mysigt, det är nästan det bästa som finns. Det & Fanta exotisk. Tjadå!

scar on the sky



Inhandlade en jättesöt ring idag! Och ostbullar! (mmmh)
I morgon är det simning & jag antar att andreas kommer att plåga oss till döds! så farväl.
för övrigt så är jag väldigt kär i "damage in your heart -Weezer". underbar!

this isn't a tribute

Ricky är den ondaste jag vet just nu. Först förstör han min enda penna genom att snurra den i smält choklad som har legat och ruttnat på skolans element i flera veckor (tack,det uppskattas kära du), efter det ritar han med tusch på min gråa kofta & sen tar han min mobil och åker hem, vilket leder till att jag får panik och springer runt och letar med min mest skräckslagna min. Rick är en taskmört. när jag gick hem kände jag mig som Svampbob och mumlade tyst för mig själv "jag är redo.... depression...." men nu får jag förhoppningsvis snart tillbaka den så det är coollugnt (:

En annan sak som hänt idag är att jag blev slickad i huvudet av filip, blött & gosigt, jatack!


changed


" Varje sommar är det ett evigt tjatande om huggormar, men jag skulle vilja påminna om att även snoken kan vara farlig, om man doppar den i bensin, tänder eld på den och slänger den hårt i ansiktet på någon, då kan den göra ansenlig skada. "    /mammas nya kille :D


Analys om Sydsvenskan, bortom vishet & förnuft, mina mål på ESV.
jadååååe jag har superskoj!


elvips del 2

Jag & Elvis gick till lekplatsen och roade oss. Har offantligt många groteska rump-bilder nu, ha ha ha! Efter ett tag gick vi hem och tinade upp våra små tår & drack te. Nu ska jag återgå till novellen.......

I morgon ska jag på rättegång om misshandel och hålla i NV3B:s samhällelektion tillsammans med Thell & johanna.......... gulp!
"hallåeja, det är jag som är medie-ettan och nu ska jag lära er lite om fildelning"

elvips!

Snyggaste Elvisen ska snart traska till mig! Det gillar vi. & det snöade inatt, det gillar vi också :)


RSS 2.0