between the line of fear and blame


next to your heartbeat






som ni ser har jag haft en underbar början på sommarlovet!

Igår traskade jag och vippedipp i blåsten till marinan för att grilla hamburgare. Efter säkert en halvtimme utan någon respons från konsums engångsgrill, bestämde vi oss för att gå hem, men sekunden efter vi lyft upp grillen tog det minsann fyr, och det blev en mysig kvällsmat på stranden trots allt :)  någon timme senare var våra gumpar placarade i soffan för att slöa. resten av kvällen också för den delen. Final destination var riktigt bra!

idag låg vi och pressade på stranden hela dagen, skönt! Trots galet kalla vindar doppade vi oss fem gånger. Hittade en larv också. Vi döpte den till Schnabby den vilsne. Pretty nice.

det svänger.

Kom just på att den bästa saken med att sända radio (även om det låter apa), är att det spelas bra låtar! Om jag hade haft ett eget program hade jag spelat Save Tonight hela tiden.

public relations

Sitter och räknar sekunderna tills Summerbreeze kommer att sändas på Radio Active. Kommer vi att skämma ut oss själva inför alla deras lyssnare? Eller kommer det till och med att låta bra?

Jag har faktiskt ingen aning

picture this

Eftersom jag är hos min mamma så sällan, märkte jag en sak i helgen -hon är tillsammans med kjell igen (så bra koll har jag på familjen..), och det var på det mest obehagliga sätt i världen jag fick reda på det. Ni förstår nog vad jag menar. jag märkte också att mammas dator inte är alls så seg som jag gått och trott i evigheters evigheter. Så jag har alltså hur många sitta-vid-datorn-timmar som helst att ta igen nu! TV4 visade filmen Shrek idag, igen. Så jag såg den, igen.

David är världens bästa. Jag förstår inte hur det är möjligt, men han överträffar sig själv med sin gullighet varje dag.

fading



Man tycker ju att halsen borde ha gett sig efter sex dagar i ide, men icke. Ligger fortfarande hemma i feber, enligt pappa som är optimisternas optimist vad det än gäller. Självklart missade jag genrepet, Beatles-konserten, MP2- och MP3ornas filmvisning och niornas avslutningskonsert på Flora. Dumma, dumma feber!

och självklart bajsar fåglarna ner min cykel, just när jag bestämt mig för att sälja den. Den kommer alltså inte att bli såld förän jag lyckats övertala mig själv att placera mina knän på marken och slita & skura en halv dag. Great.

here comes the sun



här sitter jag i junivärmen och snörvlar. Typiskt. Är sur på Tortyren Herself som bestämt sig för att ge oss ytterligare en läxa innan lovet. och vem tusan skickar ett personligt mail till sjukanmälda små varelser, för att säga att häftet ska lämnas in senast idag, annars riskerar man att få IG på hela kursen? Kan hon inte tänka ut själv att man faktiskt inte planerar att vara sjuk? Jag tycker det är dags för henne att bli lite barmhärtig över sommaren, jag vill inte få tusen läxor i matte b, det funkar inte.

idag har jag solat och haft helt fel angående min teori "äsch, jag bränner mig aaaaaaldrig". yeah right. I morgon är Beatles-konserten, och jag hoppas verkligen att förkyldningen hoppat av mig tills dess. Shrek går ju på TV ikväll, och han får mig med all säkerhet att må bättre. Det gör han alltid.

RSS 2.0