top ten 2008

- varit i Indien & Tunisien
- sett Johan Glans live (World Tour Of Skåne, Kristianstad)
- spelat in en CD i samma studio som Per Gessle & Thåström
- medverkat som statist i Wallanderfilmerna Hämden (sprang ifrån en bomb och skrek) & Tjuven (åt korv med ketchup)
- varit VIPgäst på Maria Larssons eviga ögonblick (Hade nästan en dejt med Persbrandt men han kom aldrig)
- tågat till Bohuslän med Victor, Hanna och Elvis
- diskret rört Jesper Rönndahls mage & hälsat på Saman och Synthia från Din Gata i P3
- varit publik i sista programmet av Robins (sett Robert Gustavsson och Shirley Clamp)
- sett Miss Li på Malmöfestivalen
- pratat i telefon med Måns Nilsson (Anders&Måns, manus till Centralskolan & julkalendern)

Nu ska jag bege mig till vippelidipp och ha en skitskoj kväll med elvira, hanna, hanna, didrik! :)
GOTT NYTT ÅR!


Elnis-dag!

Idag blev det en kofta och ett par fulsnygga skor (se bild). Dom är för stora, men det gör inget.
Snart ska jag åka till Björn Gustavsson och sno tillbaka min handsfree. Ha det najs!

























släktkalas

Dagens tips dagens tips lalalalala dagens tips!
tips nr 1: använd din iPod endast en gång om året så tröttnar du aldrig på låtarna. wiihoo!
tips nr 2: låna inte ut din iPod till din storebror med hemsk musiksmak, då det kan upplevas som ganska störande när man halvsover till mysiga Tracy Chapman låtar och det plötsligt kommer en die mother fucker die-låt som skrämmer skiten ur dig.

Dagen var över förväntan och jag hade ingen aning om att jag hade en sån frän släkt! På vägen dit tog vi en paus på Frasses, och på spelmaskinerna såg jag en skylt där det stod: "Mellan 18-23 år? Visa leg så bjuder vi på nötter!" haha? vad kan finnas i de nötterna mån tro! Sen körde vi förbi Slöinge och Särö. Helt seriöst ,vem fan döper en stad till Slöinge? Och vem vill bo i Slöinge egentligen? De borde iaf vara hyfsat trötta på  hö hö, då är du slö, hö hö -skämtet. Ingen hit!

Efter en massa mat och morotskaka gick jag en promenad med Tomas & Eva. Bohuslän är helt otroligt vackert! vi gick på klipporna och såg solnedgången och fåglarna och öarna och vattnet och frosten och svanarna....aah! men neej, varför göra som pappa föreslog och ta med kameran? nejnej ,så smarta ska vi inte vara :)

Klockan fem satte vi oss i bilen igen för att tillbringa ytterligare 4 dryga timmar på E6:an. Jag käkade en påse äckligt godis, mest för att jag inte hade något annat att göra. Sen puttrade vi förbi en bil som hette ULL. Najs! skulle jag haft den bilen skulle jag klätt den i ull. eller iaf målat får på den.

Tomas sa att jag verkade ha det bra. Och ja, fy tusan vad bra jag mår!


David Gray

David Gray - This years love


Mmh, jag kan bara föreställa mig hur många gånger jag kommer att spela denna på bilfärden i morgon! Men nu är jag inte alls sugen på Göteborg längre. Skönare att vara ensam hemma med min nybakta morotskaka och en kopp te. Men nejnej, upp halv sju och umgås med bl.a. Lars och Inga-Lill. Fast jag vet inte om han heter Lars. Jag vet inte ens vem Lars är. Men det blir kanske trevligt ändå. Annars kan jag ju alltid smyga till köket och smaska på min morotskaka. Slurp!

juletider

" Nu har jag 400 kr, så jag ska köpa en Build a Bear som kostar 200 kr och en Build a Bear-väska som kostar 85 kr. Det är ju jättebilligt om man tänker att en Build a Bear är nästan som en människa, och en människa kostar ju minst femtusen!! "  Barn är söta!

Min jul har innehållit aningen för mycket knäck, julgodis, choklad och klementiner. Gutt! Sen kollade jag på konungens traditionella tal för första gången i mitt liv. Det gav mig absolut ingenting. Go republik!

I morgon åker jag till lovely Göteborg och träffar släkten.
Tomtehälsningar (som Jan skulle uttryckt sig) Malva.





billy the vision

snyggaste julklappen jepp,jepp!


if I used to love you


finns det bätre låtar än denna, let me know.

gone with the wind

Ons: TV-inspelning på Robins i Malmö med MP1A! Robert Gustavsson var en besvikelse, Shirley Clamp verkar vara en trevlig tösabit och publikuppvärmaren var skitkul! "Min pappa är en sån person som sparar allt, hur lite det än är kvar. Om det hade funnits en förpackning för halva jordnötter hade han köpt den" hahah!

Tors: Åt på Empoli med Johanna, Victor, Elvira, Hanna, Hanna, Oliv, Louise, Rycki, Challe & Natha. Sen gick vi till Flora för att titta på niornas konsert! asnajs! :) (se bilder)

Fre: Den efterlängtade skolavslutningen! På kvällen förflyttade jag min bakdel till Sjöbo, där jag träffade Måns, Joel, Louise, Malin och Maria. Vi spelade "Jag har aldrig" , åt godis och gömde pepparkakor under Måns kudde. Joel bjöd på historier om hans grannes hund som heter Knut, och om när han var på bäversafari utan att se en endaste bäver. haha! Sen gav han oss en guidad tur på industriområdet..... wihoo? Vid tolvtiden blev Louise och Maria vettskrämda pga en rullstolsbunden man som hade fölt efter dem. hm.

Idag är jag seg som en zombie. Trots det åkte jag med pappa till Ales stenar & fy fasiken vad det blåser idag! Jag kände mig som en dammtuss i en orkan (inte det minsta nådigt). Sedan åkte vi till Olof Victors och jag drack en kopp Earl Grey Blue, åt en ost/skink-macka & en morotskaka med citronglasyr. slurp!


merry x-mas everybody

artikelskrivning, indesign-prov, mediekunskapstävling, godis, julkonsert i kyrkan
i morgon ska jag besöka Mr. Robin och Mr. Robert Gustavsson på SVT i malmoooe!
di i gutt di. nattinatt!

dancing chameleon!

hahahah!

body of lies

Igår bakade jag pepparkakor med victory! Fösta plåten ramlade pladask ner på golvet.... sista plåten blev bränd..... men annars blev dem finfina :) Sen åkte vi in till Lund med Sanne& Lasse för att kolla på Body of lies, den var faktiskt bra! Lite seg bara. och läskig :) Efter halva filmen såg jag att det var Leonardo DiCaprio som var snubben. Han har blivit en oldy! Jag glufsade på en påse Ahlgrens bilar-påse. di i gutt di.

I morse fick jag syn på tre 13-åringar i en och samma 90-säng, haha! De två som fortfarande ligger kvar ser ut som ett par potatissäckar som har slängts dit av en slump. Man måste vara riktigt trött för att kunna sova i den ställningen.

 

a drop in the ocean.



Dagens bästa: anders&måns!  -------> http://www.youtube.com/watch?v=lNQ8NVwdPF8&feature=related
Måns.....måns från Skägget i brevlådan.......måns från Fråga anders& måns...... måns som är skaparen till Centralskolan.....har ringt mig!  till min hemtelefon! :D jag hade en telefondejt med MÅNS! eller en telefonintervju som det egentligen heter.. men ändå!  det var den bästa torsdagen jag haft. han är helt.... outstanding allt annat :) aaah..måns!
Dagens nästbästa: en kladdig kladdkaka som var helt ultimat
Dagens sämsta: vi ska flytta. helvete. 

Nu ska jag packa tandborsten och cykla ner till Elvira (& godiset, höhö.)


den ultimata bilnummerplåtsamlingen

Idag blev det rabarber/grädd- te och äppelmuffins på snuggles med Elvira och Hanna. micket naaaajs. sen gick vi till glasgången och fick ytterst lite information om valen i tvåan. Lutar mot Engelska B, Matte B, Historia A, Samhälle B..... låter inte jätteroligt.
 
Morgondagen börjar klockan 8 med ett photoshop-prov hos dansande Jan. Det ser vi fram emot, oh ja! Och imorgon kommer vaktmästarn Kaj och rensar avloppet, så det inte svämmar över ofattbart mycket varje gång man duschar.  Det ser vi också fram emot!

Idag såg jag den 50:e bilnummerplåten till min samling! För att visa exakt Hur nördig jag är, skriver jag dom här.
WOW, KAP, RES, DET, PEZ, WAW, SYN, AGA, UTE, KAW, NER, DYK, SEN, GEM, TJA, SUN, KEN, EVE-ASK, ORO, LAW, UGN, DEN, BAR, USE, SUE, TNX, GOA, BAT, TEN, SNE, ESC, TEL, EEH, DAN, SAJ, OLW, NEW, ANA, UNA, FEN, TAR, EKO, PHU, PLZ, CSN, WOW, RYS, UNG.


kidnapparn

Idag slutade vi 3 timmar tidigare, naaaajs!
vid fem åkte jag och repade/ träffade victor! härlig snubbe det. vi spelade gimmi gimmi, gick bra :)
när jag traskade i parken på väg hem kom jag på en bra sak; den läskiga alkisbänken i parken är inte läskig! för att : den är bara läskig när det är mörkt. och när är det mörkt ? jo,på vintern. och vem tusan sitter på en kall bänk mitt i kalla vintern? ingen! alkisarna sitter bara där och njuter av livet på sommaren, och man kan ju inte gå runt och vara rädd på sommaren!

på lunchen underhöll jag mig med att kidnappa folk och bära dom till slapperummet på media :) det sprillans nya. med obekväma fåtöljer. men som kanske ska få en vattenkokare och tepåsar, höhö!

jag har även tappat bort min mobil, min (pappas) cykelnyckel och min cd-skiva med 9c-bilder.
men mobilen hittade jag i jackfickan.
och däääär sprang intressemusen!

RSS 2.0