sunset



Våren var på G idag trots minusgrader & frost. Satt på balkongen, lyssnade på kvitter och solade -mucho nice! Lagade broccoli & kasslerpytt i jakt efter en ny pastafavorit och blev minst sagt displeased. Å andra sidan är det inte mycket som spelar i samma liga som pastasåsernas pastasås, även kallad "röd pastasås" (exotiskt namn, I know) som hängt med sedan hemkunskapen. Det är en sån sås som slinker ner hur mycket man än lagar. Faktum är att jag under åren råkat fördubbla ingredienserna, och inte blir det något över för det. Pappa sa häromdan att jag fläskar i mig så mycket att jag småningom kommer att fastna i trappuppgången. Challenge accepted.

troubled times are over



Mitt i natten, då kritikern inom mig somnat, ögonlocken svider i protest mot mitt sinnes klarvakna tillstånd & huvudvärken på väg att bryta ut -ja då jäklar flödar kreativiteten må ni tro. Lite smått opraktiskt kanske, men jag älskar dessa stunder då alla idéer är fantastiska idéer. Mycket möjligt att hälften tycks vara skräp morgonen därpå, men från och med idag ignorerar jag all sorts missnöjdhet & tänker att allt kommer att bli så jäkla bra. "Man måste bara troooooooo" som Mindy säger, i full färd med att övertyga Svampbob & Patrik att ett påklistrat litet sjögräsblad i själva verket är en äkta, bastant och frodig mustasch. Ehm, ja... har med all säkerhet fått men för livet efter den period då min Svampbobhysteri var som mest intensiv. Varje gång jag kör en gaskänslig bil tänker jag på hur han tar det så fruktansvärt försiktigt med gaspedalen att stortån ploppar ur skon för att inte burna iväg som en dåre.

Hur som helst. Varit i en butik nere i stada & snackat lite business, med andra ord tagit första steget mot en av alla drömmar -feels great! Obeskrivligt härligt att ha tid för mina egna små projekt.

january 17th



new year new possibilities




Dagen innan nyårsafton råkade jag gluffsa i mig en möglig pepparkaka & förblev sedan liggandes i sängen fram till kvällen, jämrandes över den intensiva spyfärdigheten. En fruktansvärt ruggig händelse som med en liten överdrift kan få summera det gångna året, som visserligen hade sina fina stunder men som ganska ofta var väldigt crappy. 2012 kommer att bli bättre, that's for sure. Har än så länge flängt runt lite i Köpenhamn & varit iväg på en blixtvisit i Hedesunda (Davids hometown) där vi träffade släkt & bytte klappar. Hann även absorbera min årliga dos av snö och minusgrader men inte mycket mer än så då vi var där ungefär lika länge som vi åkte tåg. Nu ser jag fram emot våren och går allt enligt mina planer är jag snart iväg på ett riktigt äventyr.

RSS 2.0