slutspurten

Lovets sista söndag (igår) tillbringades på stranden med Elvira. Ja, jag vet att det är vinter & jo, det var riktigt jävla kallt. Här kommer iaf en fin bild på elvis i blåsten. Jag däremot såg ut som en dvärg med extra korta ben och stor rumpa, så ja, ni får nöja er med elvira :)



När vi kom hem stoppade jag in en plastbit i min dator i hopp om att det var ett minneskort. Det var det inte, och efter mina desperata försök att plocka ut den med klämmor och pincetter, gick datorn inte att starta på hela kvällen, natten & morgonen! Jag var precis nere för att lämna in den, och när jag startar den för att visa så funkar den! Kassakillen måste ha haft ett par magic hands eller liknande. Jag blev glad! Och nu har jag, efter ett år, installerat anti virus-program också. duktigt!

Idag ska jag äta/fika/shoppa med Elnis! Och när jag kommer hem igen ska jag baka en extra fluffig morotskaka, dagen i ära. (pappas födelsedag)

I fredags kollade vi på Wallander-hämnden, som faktiskt var riktigt bra ,men vi syntes knappt ingenting........ 2 hela dagar förgäves! Efter filmen sov Victor hos mig. efter mycket tjat från hans sida och mycket om och men från min sida, tände vi mitt lovely lakritsljus, och när victor skulle lukta på ljuset, var han så nära att hans näshår brann upp! HAHAHA! det fräste till jättehögt och sen kände han en doft av brännt hår hur länge som helst :D roligt. dagen efter fikade jag och victor med Elnis på snuggles. Goooott! Och sedan dess har jag varit strandsatt i en jätteful håla som heter Lövestad. Men nu är jag back in business!

Kommentarer
Postat av: sigrid

men, dina ben var jättelånga ju! ! ;D du måste ju lägga ut luv-bilden på dig :) <3

2009-01-12 @ 13:47:56
URL: http://!
Postat av: evis

det var min kommentar det dära^^ men sitter på syrrans dator

2009-01-12 @ 13:49:05
URL: http://llvira.blogg.se/
Postat av: Maria

Känner igen det att bränna näshår..Hm min kompis Sanne gjorde de;) hon satte en tändsticka i munnen och POFF så brände hon det xD hahaha, as kul och det lukta..Sen sa hon åh, de känns som de är helt hårt och att ja inte har nån näsa kvar..

2009-01-12 @ 17:54:59
URL: http://miiasmurf.blogg.se/
Postat av: Anonym

söt bild!

2009-01-12 @ 17:57:11
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Hanna

Aaah! Näshårsbrännarn...jag satt hemma hos Elvira med Sigrid och Hanna och Elvira höll fram sitt lakritsljus. Eller rättare sagt, jag tror att det luktar laktrits, för jag hann aldrig känna lukten. Jag råkade också bränna mig i näsan. På samma kväll som Victor! På ett lakritsljus! Det betyder nog något viktigt & spökligt, tror jag...

2009-01-12 @ 21:05:13
URL: http://hannakonda.blogg.se/
Postat av: elvis

hahahahahha juste, jag brände hannas näshår :O

2009-01-14 @ 14:49:59
URL: http://llvira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0