hidden prince



Fullt upp med körning & teori. I morgon kommer min fina David till Skåneland, och det bästa är att han är här för att stanna! *Glädjetjut*  

converse all star light high milk size 7



För över ett år sen höll jag dessa skorna i mina nävar och velade. Ska jag punga ut med 700 spänn? Eller ska jag vänta tills jag av någon anledning får massa pengar och köpa dom då? Bestämde mig för det sistnämda, och har fortfarande inte förlåtit mig själv. Sen dess har jag letat frenetiskt både i affärer (i tre länder!) och på internet utan framgång. Med risk att låta lite freaky: jag har även drömt om dom ett antal gånger. Inte för att det är världens snyggaste skor nr 1, nejnej, utan för att desto mer jag letar utan resultat, desto mer vill jag ha dom. Igår utvidgade jag mitt sökande och sökte på utländska internetsidor, och hittade dom! LYCKA!! Dessutom är dollarn så låg nu att dessa skor kommer att pryda mina fötter för bara 300 kr.... :D


18 08 2010



Knäppt första kortet på analoga kameran, bakat kärleksmums, blivit godkänd på det fruktade fordonskapitlet i teorin (YEEEEES) och haft körlektion. Visst har det skett en och annan incident under mina dar som övningskörare; kört in i en lyktstolpe och nästan krockat med en buss och nästan kört ner i diket in i en fet buske, men annars går det som en dans. Kan ju säga att efter den sistnämda panikartade händelse lär jag aldrig någonsin titta ner på växelspaken igen, hehe. Nu ska jag hugga in på kakan.


taverna limanaki



I 99% av fallen får jag stressa som ett as för att komma i tid, och hur tidigt jag än går upp står jag och pustar vid skåpet minuten innan vi börjar. Idag har jag körlektion. Gick upp en timme tidigare som vanligt och är klar en kvart senare. Well isn't that weird..

it takes no time to fall in love



...but it takes you years to know what love is

Överraskningsbowling





Hanna fyllde 18 igår & vi bjöd henne på bowling & en smaskig måltid på Bröderna M. Hon fick ha ögonbindel på sig på väg dit och vi glömde hela tiden bort att hon inte såg något, så det blev ett och annat tramp i vattenpölar och snubbel på trottoarkanter.

Min första körlektion ägde rum idag, fredagen den 13e. Dömd till att misslyckas. Men väl där fick jag höra att alla har fått detta om bakfoten och att det snarare är en turdag. Det får jag nog hålla med om, gick ju asbra! Nu är jag hos mamma och planerar att köra köra köra hela helgen. Drog med henne till en liten second hand i min barndomsby innan och fyndade en analog kamera för 30 riksdaler! Och hur kassa bilderna än lär bli så är det ju hur fräckt som helst!

fascination



rågårdsvik (a k a paradise)




Varit ett par dagar hos kusinerna i Göteborg p g a släktträff & urnsättning. Ätit god mat non stop, träffat avlägsna släktingar som kniper en i kinden och säger "å, vad stor du har blivit!", spelat kort och haft det hur bra som helst.

Viktoria Tolstoy & c:o



Jazzfestivalen var nog det mysigaste på länge. Rysligt duktiga musiker på en finfin plats med havets brus i bakgrunden, i sällskap med en skojig grandpa. Satt brevid värsta härliga snubben som inte kunde sitta still en sekund av konserten. Han stampade fötter och klappade händer, och på de lugnare låtarna svängde han runt i så stora cirklar med hela överkroppen att jag ett tag trodde han skulle ramla omkull. Sen traskade vi till Store Thor (fint skare va!) och käkade ryggbiff. Nu ska jag strax åka till Göteborg med pappa och Jolej. Om han kommer ur duschen vill säga, det verkar inte räcka med en timma. Tonåringar, alltså!

Måste bara citera David, på tal om att stampa fötter. Han shakeade lite till en låt jag vet han tycker är skitkass, och sa sen till sitt försvar "jag dansar inte, jag gör mitt hat-stamp", hahah haha.

august 5th




Bilder från utebion igår. Lokalisera mannen i bakgrunden på första bilden. Haha hahah, råkade tydligen fota precis när han var på väg att hosta. Ser lite lagom sinnessjukt ut. Klicka på bilden för närbild. Idag ska jag hänga med grandpa, vi ska på jazzfestival

sky on fire




Igårkväll kom jag hem igen. På lördag åker jag till Göteborg & har det lajbans med släkten ett par dagar. Jag bara flyger och flänger, skulle nog kunna räkna antalet dagar jag varit hemma under sommarlovet på mina fingrar. Åtminstone fingrar & tår. Snart ska jag iväg och övningsköra lite innan jag träffar hannorna och victor. Först ska vi fläska i oss lite mat på någon resturang och sedan dra till stortorget, vira in oss i filtar, sjunka ner i våra solstolar och se ute-bio. Awesome.

RSS 2.0