happiness



Fruktansvärt glad!
Det kanske blir sommarjobb på Cineteket! Wihoo, att prata om Wallander hela dagarna är nästan det roligaste man kan göra ju! Jag är hel-speedad.

nu åker jag till victorponken och grillar :D


you should know who you are by now

värdelös dag.
ESV blev flyttat så vi slutade vid lunch. Då fick sadist-anders för sig att ge oss en fet uppgift för vi ändå "hade ledig tid". Lärarna verkar tro att MP1 är ett 20-tal försökskaniner. De dränker oss i läxor och sen ser dom hur länge vi klarar det innan vi får spasmiska ryckningar och svimmar.

vi repade (läs: satt på en stol i en timme utan att hitta en endaste låt vi ville spela härnäst)  ingen succé alltså. På vägen hem tog min nyttiga sida över och jag bestämde mig för att handla mat istället för hämtepizza. Nu sitter jag här med en slemmig billys-pizza iaf. ingen succé där heller.

och nu blev den slemmiga pizzan bränd.

idag fick vi reda på att vi har matteprov imorgon. Yeah. Thanks alot sadist-Kristin.

lusen

idag har jag blivit en liten lus som ligger invirad i täcket på balkongen och som stänger in sig i sin lilla läsbubbla. Det är lite skrämmande, men det är omöjligt att sluta läsa. ögonen blir nästan paralyzerade och man vill inte att boken ska ha något slut. Men det är nog bra att den har det ändå, annars hade jag inte haft någon fritid överhuvudtaget.

och ja, jag är faktiskt invirad i ett varmt svampbob-täcke denna varma dag. Vet egentligen inte varför, men det kan bero på att jag inte orkar se tillräckligt anständig ut för att lämna huset, på min sunkiga slappedag nr 2.

igår såg jag Mastermind, det måste vara den bästa filmen som existerar.


sticky cake

nu har jag gjort mig en smarrig kladdkaka! Visst är det konstigt det dära, att man fulländar kakan fastän man ändå tycker bäst om smeten, och lämnar så mycket kvar som möjligt i skålen (utan att det blir misstänksamt) så att man sedan kan slicka i sig det med en förnöjd min. Nästa gång ska jag nog baka kladdkaka utan att använda mig av ugnen. Det är ju kladd man vill ha.

slappelördag

Igår var det konsert på Flora! Genrepet gick hur bra som helst, jag blev nästan chockad över hur bra vi var. När vi spelat låtarna en gång åkte jag och louise hem till victor och var härligt lama. Spelade kort och bakade dubbel sats chokladbollar. Enligt havregrynspåsens recept skulle det bli 50 st men enligt oss blev det ungefär 15. Gott. Sedan åkte vi tillbaka till sjöbo och victors teori om att konserten inte går bra om genrepet gör det, stämde faktiskt lite. Men det var roligt! Speciellt att kära vänner och totte satt på första raden och diggade :)

idag unnar jag mig en redig slappedag och mjukisarna är en självklarhet. Kladdkakan också. Konstigt nog försvinner inte den feta läxhögen av sig själv, så kanske tar itu med den biten också. Iaf den läxan man måste se en film för att kunna göra.

shiny feelings




Idag var vi i malmö och hälsade på mitt drömjobb! (Scandvision, filmproduktion) Det var mysigt, roligt och helt ultimat :D kakor och fanta fick vi också. och eftersom denna studiebesöksveckan inte blev alls lika fullproppad som förra, slutade vi redan vid 11. Att skaffa motbevis för dem som tycker att media är en slappelinje går inte så värst bra. Tog en glass i solen tillsammans med johanna och louise och vi roade oss åt alla dessa turister som tvunget ska fota sig själva framför blommorna, som inte ens är speciellt fina. Pensionärgänget var också på G denna dag, de hade fullt upp med att titta på fontänen i tre kvart. Emellanåt trodde jag att de dött på stället. Bredvid oss satt en skummis som delade ut falska id till några brudar. Destroyer of moments you are.

Pressbyrå-killen (ser att vi är på "utflykt" med klassen) : vart är ni på väg idag då?
Victoria: öhm... skandinavien!

inspirations



Idag var vi hos en fotograf i Lund som heter Jan Nordén, som var en jätteproffessionell och inspirerande man :) det var väl ungefär det vi gjorde på hela dagen, så när vi slutat gick jag på stan med Louise och johanna. Köpte en randig tröja och dregglade på jättesnygga gladiator-skor på bianco! Lite väl dyra bara. Och sneaky-johanna ryckte alla snygga fynd framför näsorna på mig och louise, hmpf.... Sen träffade vi galna mannen vippelidipp på vägen hem :D

nu är det dags för lite käk (thanks god, jag svälter) och sedan prata med fina daviden!

jag är känd



nämen! :)


Förra studiebesöksveckan var SVT, Massive entertainment, Cineteket (Wallander) mm. Denna veckan innebär Tidningarnas telegrambyrå och information på kommunen...................... snarka mig i örat, tack. Men det är rätt najs ändå att käka skinkbaguetter, shoppa på lunchtimmen och komma ifrån vardagen lite :)

malmoe



Najs dag! Var ledig, så shoppade med mamma och köpte bla. en klänning på JC. Den är lite blåare än på bilden, och väldigt fin :) från och med i morgon har vi studiebesöksvecka, rätt skoj. Ska till TT imorgon tror jag. Tjarå.

idol 2009!

pigga som lärkor kl 7 utanför Folkets park, ohyes!



oh hello you!

man kan inte få nog av data-filip!





Rolig dag! Med mycket väntan såklart, och kön var inte alls lika rolig som på TV, det ska ni veta! Alla var sega och tråkiga och skrek kappt ens när jihde kom. Hmpf! I kön delades det ut små läckerol-påsar, med 2 bitar i varje, och vi packade på oss tills fickorna fylldes och lite till. När vi sedan kom in fick man varsin PÅSE med MASSOR av läckerol i olika smaker, mihihi. Det var gott men inte så värst nådigt för magen.. ehe! Slogan "Makes people fart" kanske passar bättre?

Dagens bästa var en tjej, ungefär 17 år, som hade köpt skor och glömt ta bort den dära jättestora röda lappen under skon med priset på. Inte jättejättefint kanske :D Nu när övertröttheten har gått över är jag astrött, och slumrar förmodligen in snarast. Nattinatt!

man bara älskar morgonfrillor


you're my cup of tea

Idag är jag förkyld och människor pekade & hånade mig för mina ljuvliga dromedarläten till skratt. Slutade vid tolv men satt kvar några timmar och spelade kort med johanna och louise, haha. Tuffa killarna gick förbi på våningen ovan och kastade ner en använd och slemmig snusprilla som gjorde sig hemmastadd innanför johannas tröja, wahahha!

efter skolan blev det en liten te- och mackastund med hanna och elvira! kollade läget i nya lägenheten och sånt, mycket trevligt.


Wallander - fildelarn

ohyeah, min youtube-premiär har ägt rum! säg grattis.
på denna filmen kan man alltså se den berömda "hoppa-upp-från-stolen-och-se-rädd-ut"-minen

ENJOY!

föralltid i en vecka del 2

orkar inte skriva om lovet, men jag har iaf varit i heaven deluxe, och här kommer några bilder! :)






half past



nu har nästan halva lovet passerat (wuäähh), men det är fortfarande mycket roligt som kommer att hända :) idag sticker vi till mamma och spelar playstation (svampbob, ofcourse) och på fredag åker vi till Göteborg, WIHO! Haj och ivaj!

it ain't enough




mina sista timmar utan daviden spenderas i soffan, med spotify! Härligt, härligt.
Oh Laura är riktigt bra, låten Release me också :)

desperate hours

Vad man än letar efter så rotar och rafsar man bara lite i sin allt-i-allo-låda och hittar det! :D och bäst är när man har övervägt att städa denna låda. Man hittar allt man gått och haft ont om, tex pennor och snoddar. jag hittade 11 snoddar och ännu fler pennor, hur bra som helst! ni som ännu inte har en allt-i-allo-låda borde verkligen skaffa det snarast :) har man tur kan man hitta stålar också.

Idag blir det kanske en tur till stranden, eller... sitta på en stol, stirra in i väggen och vänta tills klockan blir åtta. för då kommer davidi! la la la,underbart!

candyman

visst måste det vara väldigt äckligt att jobba med att komma på nya godis-sorter? Jag menar, hur går tankarna i denna människas hjärna?  "smask, glufs,...hm, ja, jo.. om jag slänger i lite mer löss och gristarmar så blir den fulländad!"  fy....

i vilket fall så är jag dig evigt tacksam.

pinked!



Nagellacket slant ur mina händer och badrumsgolv.... toalettstol... vägg.... vask...... & skåp... goes rosa. he he! det gjorde min dag, även om jag sen fick tillbringa en bra tid på dass, för att skura och slita som askungen deluxe. Och nu behöver köpa nytt aceton, damn it. Någon timme senare flög ett glasfat i golvet, haha, här är det spänning i vardagen må du tro!

och i fortsättningen, då ska jag minsann enbart köpa Mavala, som inte går i sönder hur ofta man än tappar dom på kakelgolvet. Hmpf!

idag hade jag ett fedeprov i NO, men det gick nog bra. Sista skoldagen idag, kan inte bli ett dugg bättre!


turn it up now, lily

Det är nästan så att man gräver en liten grop, lägger sig där och väntar på att allt blir bättre av sig självt. Men jag har iaf en ny svampbob-Dvd att glädja mig åt! :D och david såklart, han är fin han.

RSS 2.0