here comes the sun



Jag har gjort allt i min makt för att få tiden att gå; handlat bacon, duschat, målat tånaglarna, lyssnat på musik, kollat på tv, diskat, smygätit godis med mera. (Okej, det sistnämda hade faktiskt inte alls med saken att göra) Jag har till och med sorterat mina underkläder i olika högar. Den ena är för de normala/snygga, och den andra kallar jag för "bör inte användas och absolut inte visas offentligt". Nu tänker jag sätta mig på en stol, stirra in i väggen och vänta. För snart kommer kärleken och knackar på. När som helst nu.


if a song could get me you





Jag bosatte mig hos mamma i helgen, och det första jag gjorde efter min ankomst var att fastna i dörren in till pizzerian, hehe. På lördagen åkte vi iväg för att shoppa, riktigt trevligt faktiskt. Efter tre kvart av velande bestämde jag mig till slut för att köpa jackan. Kassörskan blev nog en smula trött när jag sedan skulle köpa tre trosor, och det fanns hundratals mönster att välja mellan. Igår besökte en världsberömd gitarrist vår extremt lilla by och dumt nog gick jag inte dit. Om fyra dagar är det lov, woho partey!


i ett land av korthus

Gång på gång smög jag in till estet-bild för att låna/sno gigantiska pappersark och vattenfärg. Sen skvätte vi ner hela halva studion med färgglada kulörer (konstigt nog tyckte inte Patrik att det gjorde något), och efter att ha trixat lite i redigeringen blev resultatet pretty nice. Thell la till fis-ljud i redigeringen, och jag skrattar så fort jag tänker på det. Målgrupp 6-12 år funkar alltså fortfarande alldeles utmärkt på mig.

Varje gång vi äter en redig stek (jag älskar att säga så) är den ekologisk. och det är inte för att pappa är miljömedveten eller något sådant, nejnej, utan för att han har för dålig syn för att kunna se vad det står på etiketten.


IDAG SNÖADE DET!!!!!!!!!!! GAH, det är ju bara oktober!


Passa dig, jag gillar dig. Allt jag gillar upphör

De senaste timmarna har jag varit deprimerad deluxe, men efter att ha pratat med mamma i evigheternas evighet mår jag mycket bättre. Jag bubblade på om trailer-uppgiften och hon la in ett "mm" då och då. Men nu har jag koll på hur det ska se ut, och det kommer att bli freakin' awesome!

I alla fall om jag får tag på 100 liter färg och en människa. Helst frivillig, det blir bäst då.


let's make this day a good day



Gaaaahahahaha jag dör!
Igår sov Banany hos moi. Eftersom Spaceape (som hon, till min stora glädje, döpte sin nya blogg till)  har förmågan att göra varje stund crazy, blev det en rolig kväll med té i överflöd. Kanske inte så bra egentligen -jag kunde inte somna på halva natten. Men det hade faktiskt sina fördelar, för nu har jag lite idéer till trailern vi ska göra på torsdag. Thank god, jag började känna paniken flöda. Att vara kreativ på beställning är fan inte lätt alltså.

På idrotten var tanken att vi skulle spela badminton, men det gick verkligen inte att vara seriös när Chad (utbytesstudent från USA) missade bollen gång på gång på gång på gång på gång. Istället satte vi oss ner och försökte lära honom skånska. Idrotts-mats gav oss slashasar onda blickar.

-We americans don't play badminton!
-*viker sig av skratt* Jag förstår varför!


As it should be

Vi bakade pizza, åt sura bilar tills tungan sved (i alla fall elvira) och blundade oss förbi de värsta scenerna ur Män som hatar kvinnor, som faktiskt levde upp till allas förväntningar. Vi sjöng Save tonight och tvingade victor att berätta saker som vi, enligt oss själva, borde veta. Sanne delade ut Björn-Borg-tros-kopior från Turkiet, och det komiska var att storleken XXL passade mig perfekt. Hur små är Turkiska kvinnor egentligen?

På bussen hem satt det en hög packade fjortisar som skrek konstant, och några säten längre fram satt ett annat gäng som var femte minut skrek "FUCKING HÅLL KÄFTEN!!!" Inte. Så. Uppskattat. Först tänkte jag mot allas vilja lägga upp några bilder från förr, men ärligt talat, är dom way too fruktansvärda. Jag hade prickiga naglar. Och slips. SLIPS!!


Det var bara en tidsfråga

Slutade vid 12 (friday, we love u!), traskade hem & slängde mig i sängen för att titta på Legally Blond. För miljonte gången. När halva filmen gått märkte jag att det inte fanns någon undertext och att jag verkligen kan alla repliker utantill. Pinsamt. Efter det somnade jag för ett par timmar, är av någon anledning helt slut. Nu; fredagsmys & idol!

Imorse låste jag in min skåpsnyckel i skåpet. Great.


filips förtroende

"Du är en sån liten arbetsmyra! En dag kommer du att bli något stort. Typ regissör på en skitdålig Wallanderfilm."

I'm steppin' around in the desert of joy



Fool's Garden- lemon tree. Låten är genialisk.
Ikväll bjöds det på bakad potatis med kräftsallad. Eller i mitt fall, kräftsallad med bakad potatis.

jomen visst finns det fördelar med att jobba om restauranger..


Idag hamnade jag & pappa på BrödernaM, som är den sista restaurangen i mitt lilla projekt på multimedian. Pappas förväntningar om en lugn middag en lugn måndagskväll uppfylldes inte riktigt, då en dansk mellanstadieklass OCH ett stort födelsedagsstohej tog upp hela salen. Vi fick en plats utanför toaletten.

På vägen hem berättade han om sitt pinsamma besök på Willys. Han tog upp en korg, tappade den, böjde sig ner för att ta upp den samtidigt som "grindarna" slog tillbaka i huvudet, pappa skriker AJ och tappar korgen för andra gången, och traskar sedan vidare in i affären. HAHA!


beat this!


fler bilder finns på elnas blogg!

long time no see




Under fredagskvällen åt vi flera kilo godis, victors hembakta kladdkaka & förbannade Idol-juryn för deras idiotiska beslut. Imorgon har vi svenskprov. Japp, det vore nog en god idé att börja kika på det nu..


never said i was an angel


Med röda naglar och Anders Johanssons autograf på armen är jag redo för en mysig tacokväll hos Louise! Mina bilder från photobox kom idag, och med en väldigt displeased min såg jag att de hade beskärt nästan allihop -för att få rätt format. Visserligen var dom gratis.. men ändå!

(Gårdagen var awesome, bilder kommer!)


breath in breath out

Idag vaknade jag innan soluppgången, vilket inte har hänt på säkert en vecka. Sovmorgonarna för MP2 är helt crazy! Rörlig bild stod på schemat & vi nappade åt oss några ettor (mer eller mindre frivilliga) och filmade vår reklamfilm. Sweet! För er som undrar så handlar den om Leif. Han är lärare, extremt tråkig och ett big fan of Star Trek. Men detta är innan Leffe tar på sig ett par Gladeyes... sekunden efter blir Leffe en coolboy och vardagen ett parteey!

Nu sitter jag med dunkande huvud och försöker planera kvällen. Antingen blir det humorhimlen med Thell och elna på Babel, eller så blir det en pluggkväll. Självklart lutar det åt P3, man vill ju inte missa bland annat Anders & Måns och Jesper Rönndahl (eller fett-eller-bebis-killen, som vi kallar honom).



Jesper Rönndahl & Josefin Johansson, P3


RSS 2.0