körkort -check!

Var visserligen ett par dagar sen nu, men hjärnan har gått på högvarv och jag har inte hunnit göra något som inte är rese-relevant. Men fasiken vilken lättnad!!! Hade ett flin på läpparna flera timmar efteråt. Nu har jag tagit alla vaccinationer, köpt magsjuketabletter/ handsprit/ fräna luftiga kläder så nu är jag i stort sett färdig för att dra iväg!

Indien-blogg är fixad, adressen är www.mp3indien.wordpress.com. Så gå in där och kika på filmer, bilder och text efter någon vecka när den kommit igång. Jag kommer hem igen lagom till pepparkakorna och julklapparna, HEJDÅ FÖR FEM VECKOR! :D

never let the fear of striking out keep you from playin' the game

Senaste månaden: prestera prestera prestera andas prestera prestera. Denna veckan är därför fruktansvärt härlig och efterlängtad då vi i princip bestämmer tider och deadlines själva. Om sju dagar har jag sagt bye bye underbara pojkvän, sköna säng, varma dusch och bosatt mig i Indien för fem veckor, galet!! Börjar bli lite smått nervöst nu. Har tusen grejor att fixa innan dess, bl a att hitta långa, tunna, vida brallor (superlätt i vintertider) för att "smälta in lite och inte utmana den kulturella seden".


RSS 2.0