mörkrets hjärta




Imorse hittade jag denna lilla rackarn på jobbet! En "very special book" från bookcrossing.com som byter ägare titt som tätt & förhoppningsvis får resa jorden runt. Ja, den här har visserligen bara varit i Lund än så länge men jag har redan börjat smida planer på vart jag ska gömma den någonstans. Så roligt & random med en anonym lapp också, haha.

böcker blommor & blåsor


Expedierade bland annat en författarceleberitet och min favorittant idag, som är så underbart söt & vänlig att jag med iver ser fram emot att fylla 90. Hemma möttes jag som vanligt av min till hälften döda, till hälften tappra lilla ros som blir allt hängigare för var dag som går, samt en onaturligt gigantisk tulpan som häromveckan norpades från vår borättsförenings otroligt välskötta rabatt. Kände mig sekunden senare som Lucifer himself & har nog aldrig haft så dåligt samvete i mitt liv, men jäklar vilken präktig blomma! Har också köpt en bok (fjäril i koppel) som jag längtat efter i ett par evigheter, blivit ganska besviken & låter mig istället förundras över att jag fått en skoskavsblåsa ovanpå en annan blåsa. GR8.

may 21

Jag är en ganska väderkänslig individ så har givetvis varit superhappy de senaste dagarna som varit f a n t a s t i s k t varma! Idag har jag chillat lite på stranden tillsammans med sjukligt många flugor & förstår nu vilken frustration kor (och koblajjor för den delen) ständigt måste leva med. Har förresten än en gång missbedömt min kroppsstorlek & köpt en lite för liten bikini, vars knäppe sprack när jag var på väg hem från stranden. Säger bara tackgodegud för allmäna toaletter & hårnålar, utan dem hade jag fått lunka (kuta) hemåt naken under en i princip genomskinlig t-shirt & förödmjukelsen varit total. Pjuh.

@ k a l i t h e a




Här har jag legat & slappat senaste veckan! Underbart såklart men med en ospecificerad resa hamnade vi i ett svindyrt svennegetto där affären sålde Aftonbladet & Göteborgskex och man knappt kunde se en grek hur mycket man än spanade. Inte riktigt min melodi (om det nu är tillåtet att yttra minsta missnöje i 30° värme), så vi gav oss ut på lite utflykter i jakt efter olivträd, åsnor & ouzo -the real Greece!

RSS 2.0