världens ände




Kom precis hem från en kvällspromenad vid världens ände. Där låg det över 100 svanar och guppade, helt galet ju!


put it in perspective



Jag har varit i Bohuslän, hälsat på släkt, levt loppan & köpt ett par fancy shoes som jag velat ha i evigheter. Nu ligger dom i garderoben och skräpar, och där får dom ligga tills mina stortår fått tillbaka lite hud... Det dära dyra sprayet som skulle vara skitbra och motverka skavsår var alltså ingen höjdare (men det luktar himmelskt).

Helgen ska spenderas med lillkusin Tova. Fina fina Tova.

possibilities


who needs sleep when we've got love

Verkar kusligt nog som att det lönar sig att be till någon form av högre makt (eller iaf att skriva om att göra det), för idag har jag inte kännt mig det minsta krasslig! Har inte ens varit trött, vilket är helt sjukt med tanke på att jag gick upp vid sex. Haft en grymt bra dag med fina människor, mängder av kortfilm & ännu större mängder av rulltårtor, goda mackor, chokladbollar och godis. Att vara Pixel-funktionär är ju ett gratisjobb men förmåner är det minsann gott om.

möt mina ludna

Ledig från skolan, men absolut ingen fredag att hurra för. Halsen är svullen och när jag inte svettas som en gris fryser jag så jag skakar. Perfekt timing till filmfestivalen imorgon, såklart! Så himla surt....... men ska bädda ner mig med en kopp té och titta på Talang snart. Sen är det bara att pray to the lords och hålla tummarna för underverk!

I veckan fann jag världens fulaste, risigaste och mest groteska strumpor i halva-reapriset-korgen på Lindex. Dom ser seriöst ut att vara något katten släpat in, men är så fruktansvärt lena & gosiga att jag sitter och klappar mina fötter non stop! Och när jag går är det ungefär som att tralla fram på rosa, fluffiga moln. Just imagine. Ikväll har jag också på mig mina randiga långkallingar, som ett litet match-freak.




(påsk)lilja forever



Det är ju nu jag borde vara vaken om nätterna och gråta mig förstörd
men tårarna är slut.

Det konstiga är att jag till och med mår ganska bra. 
För jag kan inte förstå, vill inte förstå.

empty eyes, hopeful heart



Imorse sken solen och det var HETT, när David åkt hem bunkrar molnen ihop sig och det börjar regna. Känn ironin flöda. Frukost på Hartmans och sedan Brokeback Mountain, som tråkigt nog inte var lika bra som jag minns den. Nu känns det som att jag inte sovit på ett par dygn så dagen fortsätter med största sannolikhet i samma slöa tempo.

Det regnar på vår kärlek.

caramel chew chew



Vi gick till mitt favoritställe och la oss på gräset med varsin Ben & Jerry's. Har alltid varit så skeptisk, men efter att ha mumsat i mig lite Caramel Chew Chew är även jag fast. Snacka om ätbar lycka. Jag tog med mig engelskboken också men med en glass i handen och en David bredvid kan man kan ju lista ut ganska enkelt hur mycket tid som ägnades åt den. Nu ska vi cykla ner till city och kolla på Alice i underlandet! Awesome.


2th April




Jag har försökt komma på ett killer-första-aprilskämt sedan jag märkte att pappa egentligen inte alls gick på det dära med elefanten som stod i trädgården och betade, men kom inte på något bra i år heller. Spelar egentligen ingen roll om jag hade kommit fram med värsta grejen, jag har verkligen noll sinne för mytomani. Påsklovet har i princip gått ut på att vänta tills idag, för då kommer David! Sitter och tittar på Roast på Berns för att få tiden att gå, pretty hilarious. Synd bara att Petra Mede måste vara med överallt. Hon. Är. Så. Fruktansvärt. Pinsamt. Tråkig.

GLAD PÅSK!

RSS 2.0