ordinary world

"Jag mådde jättedåligt när jag var liten för att jag inte hade några löss. Alla andra barnen hade ju det... jag tänkte jaha...tycker inte ens lössen om mig..? "  /Ricky
Sen pratade han om att gära helikoptern när man har flatlöss, hahaha, så äckligt, så roligt. Strax efter släcktes lamporna i skolan och Johanna sa till mig att springa i korridoren för att sedan kunna säga "Jag sprang i skolans korridor när det var kolmörkt". Så jag gjorde det, och nu i efterhand tänker jag på hur coolt det egentligen var? Slutsats: inte sådär jättecoolt.

Efter skolan traskade vi till Al- Humdi och köpte varsitt enkronorstuggumi, för att slippa frysa tårna av oss ute i snöovädret & för att slippa utnytja Al- Humdi för att han har en varm affär. Johanna köpte kanel. KANEL! kan det bli äckligare än kanel-en-kronors-tuggumi?! nä! Men nästintill, jag köpte äppelsmak & det smakade 3 år gammalt diskmedel. Yummi.

Det här är den nya låten vi bestämde oss för att spela i bandet, eftersom samtliga totaldissade mitt & victors Beatles-förslag. Refrängen är najs!


När jag gick till RoP (Rock och pop) såg jag en bil som hette ROP. När jag gick hem genom parken, galet genomfrusen, ser jag en bil som heter UGN. "ha ha, jag är varm och skön, det är inte du".  och ja, jag vet, jag måste sluta med mina titta-på-nummerplåten-på-varenda-bil-jag-ser-tvångstankar. Men det är kul, & den bästa jag har sett hittills är ju lätt PAJ.

Kommentarer
Postat av: elvira'

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAAAHAHAHAHAHHAHA AHAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHA

2009-02-10 @ 20:45:59
URL: http://llvira.blogg.se/
Postat av: elvira'

OMG I totally want that car.

2009-02-10 @ 20:47:27
URL: http://llvira.blogg.se/
Postat av: Hanna

Haha, vilka underbara samtalsämnen...

2009-02-10 @ 22:04:11
URL: http://hannakonda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0