släktkalas

Dagens tips dagens tips lalalalala dagens tips!
tips nr 1: använd din iPod endast en gång om året så tröttnar du aldrig på låtarna. wiihoo!
tips nr 2: låna inte ut din iPod till din storebror med hemsk musiksmak, då det kan upplevas som ganska störande när man halvsover till mysiga Tracy Chapman låtar och det plötsligt kommer en die mother fucker die-låt som skrämmer skiten ur dig.

Dagen var över förväntan och jag hade ingen aning om att jag hade en sån frän släkt! På vägen dit tog vi en paus på Frasses, och på spelmaskinerna såg jag en skylt där det stod: "Mellan 18-23 år? Visa leg så bjuder vi på nötter!" haha? vad kan finnas i de nötterna mån tro! Sen körde vi förbi Slöinge och Särö. Helt seriöst ,vem fan döper en stad till Slöinge? Och vem vill bo i Slöinge egentligen? De borde iaf vara hyfsat trötta på  hö hö, då är du slö, hö hö -skämtet. Ingen hit!

Efter en massa mat och morotskaka gick jag en promenad med Tomas & Eva. Bohuslän är helt otroligt vackert! vi gick på klipporna och såg solnedgången och fåglarna och öarna och vattnet och frosten och svanarna....aah! men neej, varför göra som pappa föreslog och ta med kameran? nejnej ,så smarta ska vi inte vara :)

Klockan fem satte vi oss i bilen igen för att tillbringa ytterligare 4 dryga timmar på E6:an. Jag käkade en påse äckligt godis, mest för att jag inte hade något annat att göra. Sen puttrade vi förbi en bil som hette ULL. Najs! skulle jag haft den bilen skulle jag klätt den i ull. eller iaf målat får på den.

Tomas sa att jag verkade ha det bra. Och ja, fy tusan vad bra jag mår!


Kommentarer
Postat av: Maria

Hahaha, klagar du på våra underbara namn i halland :O, hrmf..

2008-12-29 @ 22:48:27
URL: http://miiasmurf.blogg.se/
Postat av: elvira'

HAHAHA JAG VILL BO I SLÖINGE OCH HA EN SOMMARSTUGA PÅ SÄRÖ! LÄTT!

2009-01-01 @ 18:43:56
URL: http://llvira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0